De fleste kender følelsen – ens gamle, trofaste mobil bliver langsommere og langsommere og skal efterhånden genstartes hele tiden for at klare sig igennem dagen.

Men har man egentlig lige råd til en ny mobil, selvom man desperat står og mangler en ny? Mange vil nok sige nej til dette, og derfor findes der et godt alternativ, som kan føles lettende på kontoen – nemlig at købe en mobil på afbetaling.

På denne måde betaler man et mindre beløb i en periode, indtil mobilen er helt betalt.

Sådan finder du en mobil på afbetaling

Køb mobil på afbetaling online, hvis du vil have det største udvalg. Der findes nemlig utallige steder på nettet, hvor du kan købe en mobil på afdrag – det handler bare om at foretage en søgning i Google og så er du i gang.

Uanset om du ønsker en iPhone på afbetaling eller en anden slags smartphone på afbetaling, er der flere gode løsninger og nogle gange kan du endda finde gode tilbud, samtidig med at du kan betale mobilen i små bidder.

Ting du skal tænke over, når du køber ny mobil på afbetaling

Har du tænkt dig at foretage et køb af en mobil på afbetaling, er der selvfølgelig nogle ting, du bør grundigt overveje først.

Generelt er der mange fordele ved at købe en smartphone på afbetaling, men du skal også tænke på, hvordan din økonomi kommer til at se ud i den nærmeste fremtid.

I modsætning til hvis du valgte at betale for mobilen med det samme, skal du nemlig være sikker på, at du kan lægge penge til side i den periode, du skal betale for køb af mobilen på afbetaling.

Derudover anbefales det kraftigt, at du sætter dig ned og undersøger det nuværende mobilmarked. På den måde kan du få et godt indblik i, hvilket mærke, der er det bedste for tiden, og hvilke mobiler, der fx er mest holdbare.

Tilhængere af Apple vil formentlig ikke have noget imod at købe en dyr iPhone på afbetaling, men er du ikke en, der har lyst til at kaste mange tusind kroner efter en ny mobil, kan du også med stor fordel vurdere, hvor meget du kommer til at bruge sin nye smartphone – og til hvad.

Er du ikke storforbruger af diverse apps, kan du formentlig sagtens nøjes med en ny mobil i mellemprisklassen. Dermed slipper du også for en meget lang afbetalingsperiode, fordi lånet du optager, bliver mindre, når mobilen er billig.