Leder du efter en ny telefon? Her kan du se, hvor du kan købe en ny mobil på afbetaling. På den måde kan du få din nye smartphone hjem med det samme og udskyde betalingen til senere. Du kan også dele beløbet op i flere små bidder.

Alternativ til at købe mobil på afbetaling

Der findes andre finansieringsformer end afbetaling med faktura, når du skal købe en ny mobil, iPhone eller smartphone. Hos Wupti.com kan du også få en afdragsordning via Ekspres Bank.

Her kan du ligeledes dele betalingen op i mindre bidder. Rent faktisk kan du som udgangspunkt få en lavere månedlig ydelse end hos de andre formidlere af fakturabetaling, som kun tilbyder op til 10 mindre dele, når du handler direkte i en webshop. Hos Wupti kan du dele betalingen i op til 72 mindre dele.

3 gode råd til at købe en mobil på afbetaling

Mobil på afbetalingNår du køber ny mobil på afbetaling er der 3 vigtige ting, du skal vide.

Det er som regel gratis et benytte sig af de første 30 dages kredit, hvis du handler for et beløb under 2000 kroner. De fleste mobiltelefoner er dog dyrere – og derfor kan du være nødt til at oprette et kreditlån i stedet. Denne løsning kommer der en smule renter på. Sørg derfor for at betale beløbet tilbage så hurtigt du kan. Så bliver det billigst for dig, fordi du sparer en masse renteudgifter. Du kan i de fleste tilfælde også ansøge om lånet direkte i webshoppen. Ligesom hvis du ville købe en mobil på afbetaling på almindelig vis.

Husk på at mobiltelefoner kan gå i stykker – men selvom din telefon ikke virker, skal du stadig betale den månedlige ydelse. Køber du en mobil på afbetaling er det derfor en god idé at vælge en billigere model. Så er tilbagebetalingsperioden ikke så lang som hvis du købte en ny iPhone.

I nogle tilfælde kan det være en bedre løsning at finde en anden type lån til din mobiltelefon end en afbetalingsordning. Måske har andre udbydere bedre lånevilkår, når det drejer sig om større beløb.