Det er en stor ting at købe en ny computer. Ikke blot som følge af, at du som regel skal bruge den i en årrække, men også som følge af den høje pris. Den høje pris medfører, at det ikke er en nem betaling at bide over, da du sandsynligvis vil blive efterladt med et stort hul i dit budget.

Ønsker du at købe en ny computer, men har du svært ved at finde finanserne? I så fald er det en god idé at undersøge mulighederne for at indgå en afbetalingsordning. At købe din computer på afbetaling medfører, at du betaler computerens pris i mindre bidder – typisk med et afdrag pr. måned.

Du har adskillelige muligheder for at købe en PC på afbetaling. Du finder endda flere aktører, hvor du kan købe din computer på afbetaling rentefrit. Derfor har du gode forudsætninger for at købe din kommende PC på afbetaling, uden at finansieringsomkostninger løber løbsk.

Afbetaling gør dit køb af PC mere overskueligt

Der er et utal af fordele ved at købe en computer på afbetaling. Dette gælder også med f.eks. en mobil eller et TV for den sags skyld. Det er et stort køb, og det er især ved denne type køb, at det giver god mening. Når du køber en ny PC, foretager du et køb til en værdi af mange tusinde kroner. Derfor er det ikke alle, der har held med at finde plads i budgettet til at betale den fulde pris.

Hvis du har svært ved at skrabe penge sammen til et kontantkøb, er afbetaling den rette løsning. Hvis du kun med nød og næppe kan finde pengene, er afbetaling alligevel en god løsning. Det gør nemlig dit køb en kende mere overskueligt, da den samlede betaling bliver delt op i mindre bidder.

Skal du ikke betale den fulde pris med det samme, er du sikret, at du ikke efterlades med et lige så stort hul i dit budget. Det er dog vigtigt, at du sikrer, at du har råd til at betale de månedlige afdrag. Har du ikke råd til det, vil det resultere i yderligere omkostninger i form af rykker- og eventuelt inkassogebyrer.

Vil du gerne undgå at skulle tømme din konto, for at købe en ny PC, så køb computer på afbetaling. Derved undgår du nemlig at betale computerens fulde pris på én gang. Ønsker du ikke at betale i små bidder, men blot udskyde betalingen, er det i stedet et fakturakøb, du bør undersøge.

Mange fordele ved at købe din computer på afbetaling

Der bør ikke hersk tvivl om, at der er et utal af fordele ved at købe din nye PC på afbetaling. Det er dog yderst vigtigt, at du kun indgår en sådan kreditaftale, hvis du er sikker på, at du har det nødvendige rådighedsbeløb til at betale det månedlige afdrag på din aftale.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god løsning for dig at indgå en afbetalingsordning, kan du herunder læse nærmere om en række af fordelen, der er forbundet med en sådan løsning:

  • Den største fordel er, at du ikke skal betale det fulde beløb på én gang. Det er ikke billigt at købe en PC, og derfor er det ikke alle, der har råd til at betale computerens fulde pris med det samme. Har du ikke plads i budgettet til at foretage et sådant køb, er afbetaling en god løsning for dig.
  • Du kan betale af i et tempo, der passer til dig og din økonomi. Når du indgår din aftale, kan du selv bestemme, hvor lang aftalens løbetid skal være. Derved er du også selv med til at bestemme, hvor mange afdrag, der skal være, og størrelsen af disse. For at sikre, at du indgår den bedste løsning, set ud fra din økonomi, bør du lægge et budget.
  • Der er mange, der overvejer at optage et forbrugslån, hvis de skal købe noget, som de ikke selv har pengene til. Det kan dog ikke anbefales at gøre dette, da det er billigere at indgå en afbetalingsaftale med en kredityder. Renten er nemlig markant lavere ved afbetaling.

Som du kan se herover, så er der en lang række fordele ved at købe din PC på afbetaling, i stedet for blot at betale det fulde beløb med det samme. Det er også derfor, at det er værd at overveje denne mulighed, hvis du står over for at skulle købe en ny PC. Det er nemlig en meget attraktiv mulighed.

Få råd til den computer du drømmer om

Har du svært ved at finde de penge, som du skal bruge, for at kunne købe den PC, som du længe har drømt om at købe? I så fald kan det være en god løsning at købe den på afbetaling, så du kan afbetale beløbet. Det vil give dig en større frihed til at vælge en dyrere PC, da du ikke skal betale det fulde beløb med det samme.

I stedet får du lov til at betale af over tid. Som følge af dette, er det muligt for dig at købe den PC, som du går og drømmer om. Det er noget, der gør sig gældende, hvad end du har i sinde at købe en kraftfuld gamer PC, eller du har planer om at købe en MacBook, som du kan bruge til studie, arbejde mv.

I dag er antallet af forhandlere, der tilbyder, at du kan købe en PC på afbetaling så stort, at du ikke skal være i tvivl om, hvorvidt du kan købe din drømme-computer på afbetaling.

Er det muligt at købe computer på afbetaling rentefrit?

Der er rigtig mange forhandlere af computere, der tilbyder, at du kan købe en computer på afbetaling. Det er dog ikke alle steder, hvor du kan købe din computer på afbetaling uden renter. Er det et krav for dig, at du ikke skal betale renter, når du afdrager på den købte PC, er det noget, du skal holde øje med.

Hvad enten du har i sinde at købe en stationær eller bærbar computer på afbetaling, kan det lade sig gøre at købe den rentefrit. Det er dog ikke alle forhandlere, der tilbyder dette, hvorfor du naturligvis begrænser dit udvalg af PC’er at vælge mellem. Det er prisen, du skal betale, hvis du vil have rentefri afbetaling.

Rentefrit betyder ikke gratis

Der er mange, der tror, at rentefrit er ensbetydende med gratis. Det er vigtigt at understrege, at det faktisk ikke er tilfældet. Til trods for, at du undgår at betale renter, kan der dog være andre omkostninger, der skal betales. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke tror, at afbetalingsordningen er helt gratis.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at det ikke kan lade sig gøre at finde både rente- og gebyrfri afbetalingsordninger. Det kan det godt, men igen begrænser dette dine muligheder i forhold til valg af både PC og forhandler. Derfor skal du overveje meget nøje, hvad der er af højest prioritet for dig.

Hvor køber man gamer computer på afbetaling?

Der findes flere forhandlere på nettet, hvor du kan købe en gamer-PC på afbetaling. Hvis du har et ønske om at købe en gamer computer på afbetaling, er det derfor ikke umuligt. Et af de steder, hvor det er muligt at købe en decideret gamer-computer på afbetaling, er hos L’EASY.

De fleste gamere er bekendt med, at moderne spil stiller høje krav til computerens specifikationer. Derfor er det også en PC af en vis kaliber, der er brug for, hvis den skal levere en god oplevelse i moderne spil. Af denne grund er det derfor ikke muligt at nøjes med en af de billige computere til gaming.

Tværtimod er du nødt til at vælge fra øverste hylde, hvis den skal bruges til gaming. Det gør det blot til en endnu større fordel, at det er muligt at købe din computer på afbetaling, da det er et meget stort køb. Hvis du har i sinde at købe en gamer-PC, er det værd at overveje at indgå en afbetalingsordning.

Det giver dig mulighed for at træde et trin op ad stigen, så du ikke skal gå på kompromis med indmaden. Det er der mange, der ender med at gøre, fordi de ikke helt har råd til en af topmodellerne. Står du også i denne situation, bør du i stedet købe den på afbetaling, så du blot kan betale den fulde pris i mindre bidder.

Kan man købe computer på afbetaling trods RKI?

Er du registreret som dårlig betaler i RKI, er det i de fleste tilfælde ikke muligt at indgå en kreditaftale. Det er ensbetydende med, at du heller ikke kan indgå en afbetalingsordning. Det er et krav, at du kan det, hvis du skal købe en computer på afbetaling. Derfor er det ikke muligt, hvis du er registreret i RKI.

På trods af, at der findes kreditudbyder på det danske marked, der tilbyder lån mv. til RKI-registrerede, kan du ikke købe en computer på afbetaling trods RKI. Det er ikke forhandlerne selv, der beslutter det. Derimod er det de udbydere, som de samarbejder med, der afgør det, og de tilbyder ikke aftaler til RKI- registrerede.