Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Drømmer du om at have en iPad, du kan bruge derhjemme, på arbejdet eller måske til studiet eller kreative sysler? Så har du garanteret allerede selv opdaget, at en ordentlig iPad ikke er helt billig – og specielt, hvis du ikke kan finde det rigtige iPad tilbud.

Men ligesom med meget andet elektronik, kan det ikke nødvendigvis svare sig at købe det brugt eller det billigste – og her har du heldigvis en tredje mulighed: Køb iPad på afbetaling.

I dag kan langt det meste elektronik, såsom en iPad, købes på afbetaling hos mange af de større elektronikkæder – og det er en kæmpe fordel for dig, der ikke nødvendigvis har råd eller lyst til at lægge til udbetaling over en enkelt gang.

Men hvordan gør du, hvis du gerne vil foretage et køb iPad på afbetaling? Og kan det overhovedet lade sig gøre at købe en iPad på afbetaling uden abonnement?

Læs med her, og få svar på spørgsmål som:

 • Hvor kan man købe en iPad på afbetaling?
 • Hvordan fungerer et køb iPad på afbetaling?
  Kan man købe en iPad på afbetaling uden abonnement?
 • Hvad er forskellen på iPad på afbetaling og iPad på faktura?
 • Hvad gør man køb af iPad trods RKI?

Køb iPad på afbetaling: Sådan gør du

Vil du gerne have fingrene i en iPad, men har du ikke det fulde beløb, så du kan betale på én gang? Så kan et alternativ være at købe på afbetaling – fx iPad på afbetaling uden abonnement.

Køb iPad på afbetaling er smart, hvis:

 • Du ikke har råd til at betale det fulde beløb på én gang og hellere vil dele betalingen op i mindre, spiselige bidder.
 • Du har andre vigtige forpligtelser, der gør det smartere for dig at betale over en længere periode frem for det hele på én gang.
 • Du gerne vil betale på en overskuelig måde, der giver dig lidt mere luft i økonomien her og nu – og også kan svare sig på sigt.

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil gennemføre køb iPad på afbetaling, er det faktisk meget ligetil.

Hvis du vil købe din iPad i en butik, skal du blot gøre opmærksom på, at du gerne vil betale i rater – altså køb iPad på afbetaling – og så finder I sammen ud af, hvilken ordning der matcher dig bedst. Sælgeren skal blot have nogle oplysninger om dig, og herefter kører det slag i slag. Du får din spritnye iPad med hjem, og så skal du egentlig bare sørge for at betale dine afdrag til tiden.

Køber du din iPad på afbetaling på nettet, foregår næsten på samme måde. Når du har lagt din valgte iPad eller Apple på afbetaling i kurven, klikker du dig videre til betalingsvinduet. Her kan du vælge mellem betal med det samme og afbetaling. Vælg afbetaling, følg instruktionerne – og i løbet af et par dage har du dit spritnye Apple-produkt i hænderne. På samme måde som i butik, skal du selvfølgelig sørge for at betale dine afdrag til tiden.

Har du overvejet, om du skal købe Apple på afbetaling eller faktura? Så er det meget godt lige at kende forskellen på de to – det er nemlig ikke helt det samme.

Hvad er forskellen på et køb iPad på afbetaling og iPad på faktura?

Når du køber fx iPad på faktura, er det lidt ligesom når du har været ved tandlægen eller laver en handel med en håndværker. Her får du en faktura og dit produkt i hånden med det samme – og så skal du sørge for at betale fakturaen, når den har betalingsdag.

iPad på faktura kan være smart, hvis du finder et godt iPad tilbud sidst på måneden, men måske ikke lige har penge før næste måned. Så kan du nemlig vælge, at du vil betale om 30 dage i stedet. Du kan ofte også vælge at betale om længere tid, men her skal du være opmærksom på, at det ofte betyder, at du i sidste ende kommer til at betale mere på grund af renter og gebyrer.

iPad og andre mobiler på afbetaling er smart, hvis du gerne vil sprede betalingen ud over en længere periode. Det er smart, hvis du ikke har råd lige nu og her eller bare gerne vil have lidt mere luft i dit budget. Køb iPad på afbetaling fungerer ved, at du vælger en aftale med en afdragsordning, der passer dig. Du bestemmer ofte selv, over hvor lang en periode du vil afdrage – og dermed hvor meget, du vil betale ad gangen.

På den måde kan du skræddersy din betaling, så det matcher dit budget og din økonomi bedst muligt.

Hvor kan man købe iPad på afbetaling?

Før du klikker dig igennem en hel købsproces hos en webshop, er det smart lige at undersøge, om du overhovedet kan få fx Apple på afbetaling.

Selvom der er mange steder, der i dag tilbyder afbetaling, er det dog ikke alle. Så hvor er det smartest for dig at køb iPad på afbetaling?

En god tommelfingerregel er at gå efter de større butikker og kæder. Her vil der nemlig ofte være meget klare retningslinjer for, hvordan fx køb iPad på afbetaling foregår, og det er både smart for dig og butikken. På den måde er du sikker på ikke at blive snydt eller at komme til at betale for meget – du ved med andre ord præcis, hvad du kan forvente af din ordning.

Sådan finder du en butik, hvor du kan få iPad på afbetaling:

 • Du kan altid starte med selv at søge rundt på nettet eller spørge i de fysiske butikker. Her vil du næsten altid kunne få fordelagtige afbetalingsordninger i de større kæder og elektronikbutikker, der samarbejder med forskellige firmaer om netop afbetaling af fx iPad.
 • Du kan surfe rundt her på siden, hvor vi har gjort det nemt for dig at få overblikket over, hvilke butikker der tilbyder iPad på afbetaling. På den måde slipper du for at spilde tiden, og du kan være helt tryg, når du foretager køb af iPad på afbetaling.

Andre gode råd, når du vil købe iPad på afbetaling:

 • Sørg for at gøre forarbejdet. Undersøg, om det er en god butik at købe iPad på afbetaling, før du skriver under eller siger ja til en aftale.
 • Undersøg om der er renter og gebyrer. Nogle steder kan du købe iPad på afbetaling helt uden gebyrer, mens andre opkræver en procentdel – og det er selvfølgelig smart for dig at vide på forhånd. Så kan du vælge den butik, der er mest gennemsigtig i deres betalinger.
 • Læs det med småt. Pas på med kun at falde for den store tekst og reklamerne – sørg for også at læse det med småt og alle handelsbetingelserne, så du ikke risikerer pludselig at stå med fletningerne i postkassen, fordi du har overset noget.

Kan man købe iPad på afbetaling uden abonnement?

Er du faldet over et godt iPad tilbud? Eller har du fundet det helt rette Apple på afbetaling?

Så tøv lige en kende, før du ryger videre og svinger dankortet eller personlige oplysninger – det kan nemlig være, at du binder dig selv til et alt for dyrt abonnement, eller et abonnement, du i virkeligheden ikke vil have eller har brug for.

Mange telefonselskaber kan give dig en rigtig god pris på fx iPads, hvis de også sælger et abonnement ind på samme tid – men det kan godt blive en dårlig handel for dig, fordi du ofte ender med at sige ja til at dyrt abonnement, som du også risikerer at skulle binde dig til nogle gange i flere år.

Der findes heldigvis flere steder, hvor du sagtens bare kan foretage køb få en iPad på afbetaling uden abonnement.

Du kan få iPad på delbetaling

Hos flere af de store elektronikkæder og -butikker, kan du fx købe din iPad på delbetaling. Det er mere eller mindre det samme som afbetaling, og det betyder egentlig bare, at du i bund og grund deler din betaling op i mindre bidder. Præcis som med afbetaling skal du undersøge det grundigt og læse det med småt. Du kan nemlig risikere, at iPad på delbetaling bliver en dyr affære.

Det er normalt, at der kommer en smule renter på – men hvis du sørger for at undersøge din aftale og gå med den mest fordelagtige, kan det nogle gange godt betale sig, hvis det betyder, at du kan betale, sådan som du gerne vil.

Det skal du overveje, før du køber iPad på afbetaling uden abonnement

Det er ikke altid gratis at købe iPad på delbetaling, da det altid vil være en risiko for butikken at sælge dig fx Apple på afbetaling. De kan jo ikke vide, hvorvidt du ender med at være en dårlig betaler, der ikke får betalt alle dine afdrag. Og derfor putter nogle butikker renter på for også at dække nogle af de udgifter de har i forbindelse med at holde en afbetalingsordning ved lige.

Uanset om du vil have med eller iPad på afbetaling uden abonnement, er det derfor altid en god idé at undersøge dine muligheder, før du gennemfører ordren. For selvom det virker dejligt overskueligt og billigt lige nu, kan du risikere, at det iPad på afbetaling bliver meget dyrt for dig i længden.

Køb iPad på afbetaling trods RKI

Er du så uheldigt stillet, at du er havnet i RKI som en dårlig betaler? Så kan det godt blive kompliceret for dig at få lov til at køb iPad på afbetaling trods RKI. For når du er havnet i RKI, kan butikker og sælgere hive dine oplysninger frem i deres system, og på den måde kan de se, at du er registreret som en dårlig betaler – og så er det langt fra sikkert, de har lyst til at risikere at handle med dig ved at sælge dig en iPad på afbetaling trods RKI.

Derfor er det svært at få afbetaling, når du er havnet i RKI

Du bliver registreret i RKI, fordi du er en dårlig betaler. Det kan du være, fordi du ikke har betalt dine regninger og ignoreret rykkere.

Det betyder, at det kan være risikabelt for andre at sælge dig fx køb iPad på afbetaling trods RKI. For så kan de se, at du har en fortid som en dårlig betaler.

Derfor er det ekstra vanskeligt for dig at købe både iPad og Apple på afbetaling. Men det betyder ikke, at det er helt umuligt. Det bedste du kan gøre, er at kontakte butikken og høre om dine muligheder – og så håbe på, at I sammen kan finde en løsning, der giver mening for begge parter.

For at opsummere: 5 gode råd, når du vil købe iPad på afbetaling

Så hvad skal du vide, hvis du gerne vil foretage et køb iPad på afbetaling uden abonnement? Og hvor kan du købe din iPad på afbetaling?

 1. Lad os lige opsummere de vigtigste 5 pointer fra artiklen her:
  Gør dit forarbejde! Søg selv på nettet eller kig her på siden for at finde de forhandlere, der tilbyder enten iPad på delbetaling, iPad tilbud, iPad på faktura og iPad på afbetaling.
 2. Husk altid at læse alt det med småt, før du skriver under eller indgår en aftale. Hvad der virker som en god handel lige nu og her kan på sigt blive meget dyrere for dig, end det var til at starte med.
 3. Overvej, om du vil købe iPad på afbetaling uden abonnement. Det kan se ud som om, der er penge at spare, hvis du vælger også at købe iPad med abonnement – men hiv lige lommeregneren frem og se, om du måske kommer til at betale mere eller det samme, når du også køber abonnement.
 4. Se, hvad der er smartest for dig – kan du betale hele beløbet allerede om en måned eller to, kan du vælge at købe iPad på faktura. Vil du hellere dele betalingen op i mindre bidder over en længere periode, kan du vælge iPad på afbetaling.
 5. Undersøg renterne og gebyrerne. Hvad der kan virke som en god handel, kan blive dyrt i renter og så videre – så husk lige at læse det hele, før du går videre.

Tilbage er der bare at sige god fornøjelse! Vi håber, du finder en god handel/ordning, og at du bliver glad for din nye iPad eller Apple på afbetaling.