Tøj på afbetaling
Køb tøj på afbetaling og få de nyeste styles hjem nu, selvom de ikke er luft til shopping i budgettet lige nu. Det kan også være, du står og mangler noget konkret, men gerne vil betale på et andet tidspunkt, der passer dig bedre. Måske har du udsigt til restskat om nogle måneder, en lønbonus eller noget lignende – men vil gerne drage fordel af pengene nu. Måske fordi der lige nu er udsalg eller du ganske enkelt er faldet over et godt tilbud.

Herunder kan du se alle de steder, du købe tøj på afbetaling, inddelt efter mænd og kvinder. Leder du efter børnetøj på afbetaling, kan du finde en oversigt over webshops til børn her.

Tøj på afbetaling til kvinder

Alle webshops herunder tilbyder dig at købe tøj på afbetaling uanset om du mangler jakker, vinterjakker, kjoler eller noget helt fjerde. Mange af stederne kan du i øvrigt også finde mange andre spædende varer.


Som du kan se i tabellen ovenfor er der altså rigtig mange webshops som tilbyder kvindetøj på afbetaling.

Tøj på afbetaling til mænd

Nedenstående webshops med herretøj og accessories til mænd tilbyder afbetaling. Du vælger blot denne betalingsmetode, når du afgiver din ordre.


Køb tøj på afbetaling på en nem måde

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Det er ganske nemt at købe tøj på afbetaling, når du handler tøj online.

Afbetaling med faktura er nemlig en betalingsmetode på linje med eksempelvis Dankort, Mobilepay og Paypal. Du skal derfor blot gøre nøjagtigt som du plejer.

Læg dine varer i kurven og gå i gang med selve bestillingen, hvor du udfylder navn, adresse, telefonnummer og så videre. Under betalingsmetode vælger du blot faktura eller afbetaling i stedet for den betalingsmåde du plejer at bruge. I forbindelse med bestillingen skal du indtaste dit CPR-nummer. Det skal du, fordi der er krav om at du skal legitimere dig selv, når du handler på kredit.

Herefter får du en kvittering og dine varer tilsendt. Der går som regel efterfølgende 30 dage, før du får en faktura fra kreditformidleren. Den kan du enten betale med det samme eller i stedet nøjes med at betale en mindre bid af beløbet.

Husk altid at læse vilkårene i forbindelse med din bestilling – og, så du er sikker på du ved, hvad du forpligter dig til, når du køber tøj på afbetaling.

Vi er eksperter i at købe tøj på afbetaling

Flere og flere ting bliver populære at købe på afbetaling. Afbetaling gør det muligt for dig med det samme at købe elektronik, hvidevarer, tøj og mange flere ting, som du normalt ville skulle overveje eller spare op til. Med afbetaling bliver det nemlig muligt ikke kun at betale senere hen, men det bliver også muligt at betale i mindre bidder ad gangen. På denne måde kan du nyde godt af forskellige tilbud, selv hvis du ikke står med kontanterne klar.

Hvis du gerne vil lære mere om, hvordan det fungerer, hvis du vil købe eksempelvis tøj på afbetaling, er denne artikel perfekt til dig. Tøj kommer i flere prisniveauer, og derfor kan det være dejligt at have muligheden for at købe nogle typer af tøj på afbetaling. Rigtig mange populære webshops har introduceret tøj på afbetaling til deres kunder, da det efterhånden er en meget populær betalingsmetode.

Her får du en nem introduktion til, hvordan du håndterer tøj på afbetaling. Her vil vi gennemgå følgende aspekter:

 • Hvilke webshops du for eksempel kan købe tøj på afbetaling hos
 • Hvordan det fungerer, når du vil købe tøj på afbetaling
 • Om der er forskel på at købe tøj på afbetaling versus at købe tøj på faktura
 • Hvorvidt du kan købe tøj på afbetaling, hvis du står i RKI
 • Ideer til tøj, som kan købes på afbetaling, til mænd
 • Ideer til tøj, som kan købes på afbetaling, til kvinder.

Vi håber, at du finder svar på alle dine spørgsmål om tøj på afbetaling her. Hvis du er nysgerrig på, hvordan det fungerer, når du vil købe tøj på afbetaling, kan du blot læse med.

Hvor kan man købe tøj på afbetaling?

Afbetaling er blevet en rigtig populær metode til at betale sine lidt dyrere indkøb. Derfor er det også vigtigt, at man er godt informeret om, hvor man kan foretage sig køb af tøj på afbetaling og faktura.

Hvis du gerne vil have en endelig liste over webshops, der sælger tøj på afbetaling, må vi desværre skuffe. Der er ganske enkelt for mange, men vi har dog samlet nogle gode webshops til både mænd og kvinder i denne artikel. Har du allerede en foretrukket webshop at shoppe tøj hos, kan det sagtens være, at du er heldig, og at de allerede tilbyder afbetaling.

Den nemmeste måde at finde webshops, hvor man kan købe tøj på afbetaling, er at lede efter de større og mere veletablerede webshops. Disse har nemlig bedre mulighed for at indgå aftaler med afbetalingsformidlere som Klarna. De enkelte webshops skal nemlig have en formidler til at håndtere selve lånet, som der teknisk set indgås, når du shopper tøj på afbetaling.

Shop tøj på afbetaling her

Det er næsten sværere at finde en webshop, der ikke tilbyder, at du kan betale på afbetaling eller faktura, end omvendt. Afbetaling har gjort det nemt for masser af webshops at sælge flere af deres varer til flere kunder, da mindre betalinger over længere tid gør det muligt for flere mennesker at købe mere tøj. Her menes der ikke blot i mængder, men i kvalitet. Ved at købe tøj på afbetaling bliver det muligt at købe eksempelvis et jakkesæt, en gallakjole, en varm vinterjakke eller lignende, lige så snart du har brug for det – selv hvis du ikke har pengene ved hånden.

I de seneste par år er der kommet masser af webshops, som er blevet yderst populære på grund af muligheden for at købe dyrt og halvdyrt tøj på afbetaling. Selvom det selvfølgelig også er muligt at købe tøj på afbetaling, der er billigere og gennemsnitligt i pris, benyttes afbetaling typisk til at købe dyrere tøj.

Du kan finde en god oversigt over webshops, hvor du kan købe tøj på afbetaling, for oven i denne artikel. Vi har både webshops specifikt til tøj på afbetaling til mænd og til kvinder, så der er lidt at vælge imellem. Det skal dog nævnes, at en fuldkommen liste vil være umulig at lave, da der konstant kommer flere webshops, der sælger tøj på afbetaling.

Herretøj på afbetaling

Der er flere gode grunde til at købe tøj på afbetaling til mænd. Der kan for eksempel være særlige lejligheder, som man gerne vil have det helt rigtige sæt tøj til. Der kan også være tale om en pludselig regning eller lignende, som gør det umuligt at købe det tøj, som man ellers havde planer om at købe. Det er aldrig sjovt at gå en sommer i møde uden shorts, blot fordi turen til mekanikeren blev lidt dyrere end forventet.

Derfor er det heldigt, at der er mange online shops, som sælger tøj på afbetaling til mænd. Leder du efter herretøj på afbetaling, kan du se nogle af de ovennævnte webshops igennem, hvor du nok skal finde noget godt.

Har du allerede en foretrukken forhandler af herretøj på nettet, kan du også se deres betalingsmuligheder igennem. Det kan være, at du er heldig, og at de allerede tilbyder, at du kan købe tøj til mænd på afbetaling eller faktura.

Heldigvis fungerer tøj på afbetaling på præcis samme måde, ligegyldigt om tøjet er til herrer eller damer. Du kan også med fordel finde en webshop, som forhandler både herretøj og dametøj på afbetaling. Så kan du nemt samle dine køb på ét og samme sted til alle voksne i familien.

Det er dog vigtigt, at du holder øje med, hvordan den specifikke webshop håndterer at sælge tøj på afbetaling. Det er altid bedst at være fuldt informeret, når man handler på nettet, ligegyldigt hvordan man vælger at betale. Dette gør sig gældende, ligegyldigt om man køber tøj på afbetaling til mænd, kvinder eller børn.

Kvindetøj på afbetaling

Det kan ikke skjules: Kvinder elsker at købe tøj, og kvinder står også ofte for at købe tøj til resten af familien. Derfor er det intet under, at der er masser af efterspørgsel på afbetalingsordninger, når det kommer til dametøj. Der findes masser af forskelligt tøj på afbetaling til kvinder, og du kan også lede efter specifikke webshops med særligt udvalg af tøj på afbetaling til kvinder.

kvindetøj på afbetaling

Tøj på afbetaling er efterhånden blevet ret normalt, og det er især noget, som du kan finde blandt de større webshops, da disse bedre har råd til at give deres kunder lidt pusterum i forbindelse med betaling. Det er dog i sidste ende op til den enkelte webshop, hvordan de vil håndtere tøj på afbetaling, ligegyldigt om det er til kvinder eller mænd. Derfor kan du også finde mange vidt forskellige betingelser alt efter webshop, når det kommer til tøj på afbetaling til kvinder.

Hvis du som kvinde (eller som mand, der gerne vil købe til en kvinde) shopper tøj på afbetaling, er det altså vigtigt, at du holder øje med hver enkelt webshops betingelser, da de kan variere meget. Hold især øje med, hvor lang perioden af tilbagebetaling er, samt hvor høj renten er.

Køb tøj på afbetaling – sådan fungerer det

Det fungerer præcis på samme måde at købe tøj på afbetaling, som det virker at købe alt andet på afbetaling, så det er heldigvis rimelig ligetil. Det kan i korte træk skrives således:

 • Du udvælger det tøj, du gerne vil købe på afbetaling fra den givne webshop
 • Du går til betaling
 • Du vælger at købe på afbetaling (eksempelvis Klarna)
 • Du indtaster dit CPR-nummer
 • Du får vist (eller vælger selv), hvor meget du vil betale henover hvor mange måneder
 • Du godkender beløbet.

Nemmere bliver det ikke!

Alt efter hvilken webshop, du har fat i, kan det faktisk være helt rentefrit, hvis du foretrækker at købe tøj på afbetaling. Det er selvfølgelig op til den enkelte webshop, så hold godt øje med, hvad der står, når du når til kassen. Nogle webshops tilbyder også, at du kan vente med at betale det første beløb i op til 30 dage. Således kan du altså vente med første betaling helt frem til næste lønningsdag. Dette sker typisk i forbindelse med køb af tøj på faktura, som du kan læse mere om længst nede i denne artikel.

Det er vigtigt, at man bider mærke i, at det at købe tøj på afbetaling altså fungerer som et lån. Du skylder disse penge henover længere tid (typisk 12-24 måneder, altså 1-2 år) og kan også skylde renter, præcis ligesom når du optager gæld. Dette er også grunden til, at du som oftest skal give dit CPR-nummer, da virksomheden således kan tjekke, om du står i RKI.

Kan man købe tøj på afbetaling trods RKI?

RKI var tidligere kendt som Ribers Kredit Information, men det har siden skiftet navn til forkortelsen RKI. RKI er et privat firma, som registrerer, hvilke personer der har problemer med at betale eksempelvis lån og større regninger. Fra dette register sælger RKI adgang til eksempelvis banker, butikker og endda offentlige myndigheder. Så bliver det nemmere for disse virksomheder og myndigheder at foretage kreditvurderinger af potentielle kunder og klienter. Når man står i RKI-registeret, kan man kun komme ud igen ved at betale sin gæld.

Det kan dog være særligt irriterende at stå i RKI, da det gør det umuligt at optage ny gæld. Når man køber tøj på afbetaling, tæller det nemlig som gæld, da man langsomt betaler beløbet af. Ved oprettelse af en afbetalingsaftale hos en given virksomhed skal man typisk give sit CPR-nummer. På denne måde kan denne virksomhed altså selv finde ud af, om en potentiel køber står i RKI.

Heldigvis er beløb for tøj sjældent over et par tusinde kroner. Derfor er det nemmere at betale de mindre beløb tilbage. Med dette i tankerne er det blevet muligt at købe tøj på afbetaling, hvis man står i RKI. Selvom det at købe tøj på afbetaling teknisk set er at stifte ny gæld, er beløbet så lille, at det er blevet besluttet, at det ikke har en overvejende indflydelse på ens overordnede gæld. Altså er det helt kort og godt muligt at købe tøj på afbetaling, selvom man står registreret i RKI, men det er op til den enkelte webshop, om de vil tillade det.

Bør man købe billigt tøj på afbetaling?

Langt de fleste online shops sælger alt deres tøj på afbetaling helt uden begrænsninger for et mindstebeløb. Derfor kan du sagtens købe billigt tøj på afbetaling. De samme fordele og ulemper gælder for billigt tøj på afbetaling, som gælder for dyrt tøj på afbetaling, men der er nuancer, som man skal bide mærke i.

Det er som oftest dyrere tøj, som købes på afbetaling, ganske enkelt fordi det kan være svært at få pengene til at række til slutningen af måneden, hvis man også lige skal investere i tøj til galla eller skiferie på én gang. Har du dog lyst til at købe dit hverdagstøj på afbetaling, kan du sagtens gøre dette. Du skal dog være opmærksom på, at du i sidste ende vil betale lidt mere for det, end hvis du blot betalte det hele af på en gang – sådan er det jo, uanset hvad prisen er på det tøj, som du køber på afbetaling.

Derfor foretrækker mange kun at købe tøj på afbetaling, når der er tale om større beløb, typisk for over 1.000-2.000 kroner. Med disse større beløb vil der selvfølgelig også være mulighed for renter, men for billigt tøj på afbetaling kan det virke lidt fjollet at dele mindre beløb op i bidder. Mange foretrækker især at betale de små beløb af hurtigt, så de er ”ude af verden”.

Køb tøj på faktura eller på afbetaling – hvad er forskellen?

Helt overordnet er det ligegyldigt, om du kalder det at købe på faktura eller på afbetaling, da det mere eller mindre er den samme ting. Når du køber tøj på afbetaling, fungerer det som skrevet foroven, men når du betaler på faktura, forløber det sig således:

 • Du finder det tøj, du gerne vil købe på faktura hos den givne webshop
 • Du går til betaling, hvor du vælger at betale på faktura
 • Du udfylder oplysningerne, som formidleren beder dig om for at oprette din faktura
 • Du godkender købet.

Når du køber tøj på faktura, vil du altså også betale i mindre bidder, ligesom når du køber tøj på afbetaling. Den store forskel er, at du som udgangspunkt først betaler for dine varer, når du har modtaget dem, og faktisk op til 30 dage efter, at købet er gennemført. Du kan endda købe flere varer og returnere nogle af dem, hvis du ikke bryder dig om dem. Deres pris vil så fratrækkes din faktura, så der vil være lidt penge sparet.

Hvis du gerne vil købe tøj på faktura, er det også muligt for dig at betale hele beløbet på én gang, hvilket det ikke er, hvis du vil købe tøj på afbetaling.

Ligegyldigt om du vælger at købe tøj på afbetaling eller på faktura, håber vi, at du nu har en bedre indsigt i, hvorledes det gøres, og hvor du kan gøre det. God fornøjelse med at shoppe tøj på afbetaling og faktura!