Her finder du en oversigt med webshops, hvor du kan købe sko på afbetaling. Der er sko til både mænd og kvinder – og i enkelte tilfælde også til børn. Leder du efter børnesko, kan du finde butikker der forhandler netop dét på siden børnetøj på afbetaling.

Du kan i øvrigt finde sko på afbetaling uanset årstid. Der er derfor både vinterstøvler, sandaler, stiletter, sneakers og støvler i de forskellige butikker. Mange webshops forhandler i øvrigt meget mere end bare sko, så måske kan du også finde et par matchende bukser eller en flot kjole.

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Sko på afbetaling til kvinder

På nedenstående liste finder du nogle af de bedste danske webshops, der forhandler sko på afbetaling. Mærkerne er meget forskellige – lige fra Angulus og Birkenstock til Tamaris og Skechers. Du finder også damesneakers fra Calvin Klein og Tommy Jeans. Besøg de forskellige butikker og find præcis de sko, sandaler eller støvler du ønsker dig.

Sko på afbetaling til mænd

Uanset om du leder efter klassiske herresko eller smarte sneakers, er der masser af flotte og smarte sko, du kan købe på afbetaling i nedenstående webshops. Du finder blandt andet sko fra mærkerne Rieker, Skechers, Vagabond og New Balance. Du kan også shoppe Tommy Hilfiger og Woden.

Køb sko på afbetaling og spar penge

Sko på afbetalingDet lyder måske for godt til at være sandt – men der er rent faktisk penge at spare, når du køber sko på afbetaling. I hvert fald hvis du tænker over, hvornår du handler dit nye fodtøj.

I udsalgsperioder er der nemlig en del penge at spare. Ofte må mange dog gå med uforrettet sag, fordi der ikke er råd til nye sko, mens der er tilbud. Det betyder også, at man i dette tilfælde i stedet er nødt til at vente til udsalget er slut – og dermed betale fuld pris.

I stedet kan du gøre noget andet: Køb sko på afbetaling! Så får du dine nye sko hjem til udsalgspris, men kan vente med at betale til måneden efter. Det koster i øvrigt ikke noget. Du kan også dele betalingen op i flere mindre bidder, hvis du hellere vil det.

Du kan vælge at kigge efter Klarna butikker, næste gang du ønsker at købe sko på faktura.