Leder du efter børnetøj på afbetaling? Her finder du en række spændende børnetøjsbutikker, hvor du kan betale med faktura eller en anden form for afbetaling.

Der er både mulighed for at finde børnetøj med afbetaling fra de kendte mærker som Mini Rodini, MarMar, Petit sby Sofie Schnoor og Hummel – samt billigere babytøj eller børnesko til både de yngste og de større børn. Leder du efter legetøj med på afbetaling, kan du finde det på denne oversigt.


Fordele ved at købe børnetøj på afbetaling

  • Børnetøj på afbetalingHvis dine børn mangler noget her og nu, kan du skaffe det med det samme – du behøver ikke vente til der kommer løn, børnepenge eller gavepenge.
  • Det er i flere tilfælde gratis at købe børnetøj på afbetaling, hvis du blot betaler hele fakturaen på én gang. Gør du ikke det, er der er et mindre månedligt gebyr, indtil du har betalt beløbet ud. Men der er som regel ingen renter, kun et månedligt gebyr.
  • Beløbet bliver som regel først opkrævet efter 30 dage og derfor slipper du for at betale, indtil du ved om dit barn rent faktisk kan passe de gummistøvler eller den heldragt, du har bestilt hjem. Returnerer du varen, bliver din aftale om afbetaling blot ophævet gennem shoppen og du behøver derfor ikke selv gøre noget.

Køb børnetøj med børnepengekredit

Børnetøj med fakturaEt alternativ til at købe børnetøj på afbetaling er den såkaldte børnepengekredit.

Her låner du i princippet ikke penge af nogen, men får blot lov til at vente med at betale den pågældende webshop, indtil du har fået børnepenge. De fleste steder er det i øvrigt gratis. På den måde kan du shoppe dine varer nu, præcis som med afbetaling, og få dem sendt hjem med det samme. Betalingen kan du imidlertid vente med i op til 3 måneder, afhængigt af, hvornår din næste portion børnepenge går ind på kontoen.

Der udbetales børnepenge 1. gang hvert kvartal – i januar, april, juli og oktober.

Børnepengekredit kan dog kun anvendes, hvis du har et Dankort – og derfor desværre ikke med et såkaldt debetkort som Visa Electron eller Mastercard. Her må du derfor i stedet købe børnetøj på afbetaling.