Leder du efter gaver på afbetaling? Er pengene små men behovet for gaver stort? For eksempel i forbindelse med jul eller fødselsdag?

Så findes der webshops, hvor du kan købe gaver på afbetaling. Lige fra studentergaver og til julegaver til farsdag-gaver og alt det andet.

Herunder er de forskellige online butikker inddelt efter, hvem gaverne henvender sig til. Så kan du nemt finde gaver på afbetaling til præcis de personer i dit liv, der skal forkæles.


Gaver på afbetaling til hende

Skal du finde gaver på afbetaling til hende, har du også masser af muligheder. Gaven til hende kan nemlig være alt fra bløde pakker med tøj til hårde pakker med spændende ting til hjemmet.

her har vi samlet en lang række webshops, hvor du kan finde fine gaver til din kæreste, kone, søster, datter, kusine eller veninde.

Gaver på afbetaling til ham

Skal du finde gaver på afbetaling til din kæreste, mand, søn, svoger, fætter, bror eller kammerat? Det er heller ikke noget problem, for udvalget er lige så stort.

Gode råd når du køber gaver på afbetaling

  • Hver gang man køber noget på afbetaling, skal det naturligvis betales tilbage. Pas derfor på med at falde for fristelsen til at købe dyrere eller større gaver, end du ellers ville have gjort. Noget man ellers nemt kan komme til, fordi man ikke skal have pengene op ad lommen her og nu.
  • Husk at alle kan komme i en situation, hvor det kan føles nødvendigt at købe gaver på afbetaling. Særligt i december er mange udfordrede og har brug for at flytte nogle af udgifterne til gaver til senere.
  • Tænk gerne over, om du har mulighed for at betale pengene tilbage, så du ikke ender i RKI og dermed bliver økonomisk låst fremadrettet.
  • Måske har du udsigt til en større udbetaling indenfor kort tid? Så kan det være en god idé at betale lånet ud med det samme. Så løber der heller ikke flere kreditomkostninger eller gebyrer på en højst nødvendigt. Måske får du børnepenge i januar eller restskat i april. Så kan du købe gaver på afbetaling nu og love dig selv at betale fakturaen ud, når der er penge på kontoen.