Leder du efter en gave – eller blot noget nyt til dig selv? Så kan du finde ure eller smykker på afbetaling.

De forskellige webshops er delt op, så du nemt kan finde præcis det, du leder efter: Smykker til kvinder, smykker til mænd og ure til alle.


Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Smykker på afbetaling til kvinder

Smykker på afbetalingFor mange er smykker lige dét, der sætter prikken over i’et og derfor er smykkeskrinet fyldt med forskellige typer smykker i en masse farver: Halskæder, armbånd, øreringe og brocher. På den måde kan man altid matche sine smykker med sit outfit.

For andre er smykker noget meget personligt. Her er hver enkelt ring eller halskæde en lille historie i sig selv om det menneske, der forærede det til vedkommende. Ofte er der i dette tilfælde tale om lidt dyrere smykker.

I de nedenfor viste webshops kan du finde smykker af begge typer: Noget fint til dig selv eller en betydningsfuld gave til en, du holder af.

Smykker på afbetaling til mænd

Du kan også købe maskuline smykker på afbetaling – og udvalget er ganske bredt. Heldigvis for det! Smykker er nemlig ikke kun forbeholdt kvinder. Særligt herresmykker med et råt eller eksklusivt udtryk hitter for tiden.

Ure på afbetaling

Man går aldrig helt galt i byen ved at købe ure på afbetaling. Ure er nemlig noget af dét, der holder værdien allerbedst. Passer man godt på sit ur kan det holde i nærmest evigheder – men er man ægte ur-entusiast kan man naturligvis sagtens eje flere ure på én gang. Så kan uret matche den øvrige påklædning og accessories.

I dag skelnes der nødvendigvis heller ikke altid mellem kvindeure og herreure – i hvert fald ikke på kvindesiden. Mange kvinder bærer nemlig herreure, fordi de godt kan lide det lidt rå og sporty udtryk.

Køb ure og smykker på afbetaling – nemt og hurtigt

Ure på afbetalingNår du gerne vil købe smykker på afbetaling, gør du blot helt som du plejer, når du handler online.

Besøg den valgte shop og læg dine varer i kurven. I selve bestillingsprocessen vælger du en af fakturabetalingsmulighederne som betalingsmetode – i stedet eksempelvis VISA eller Paypal.

Herefter bliver du bedt om at indtaste dit CPR-nummer og hvilken type kredit, du gerne vil have. Det er nødvendigt fordi kreditudbyderne skal tjekke, om du står opført i RKI. Bliver du godkendt, skal du ikke gøre mere.

Du får herefter blot tilsendt varen – og efter 30 dage modtager du så en faktura med beløbet. Du kan enten vælge at betale det fulde beløb på én gang eller dele betalingen op i mindre rater når du køber smykker på afbetaling.