Vil du gerne købe parfume på afbetaling? Eller shoppe makeup, men udskyde betalingen til senere? Så kan du finde begge dele herunder.

Dermed kan du både selv komme til at dufte dejligt eller finde en gave og vente med at betale til næste måned. Du kommer til hver enkelt webshop ved at klikke på de grønne knapper.


Parfume på afbetaling

Parfume på afbetalingSærligt i juletiden benytter mange sig af muligheden for at købe parfume på afbetaling. December er nemlig dyr og derfor kan det være rart at udskyde nogle af betalingerne til januar. Parfume er desuden et klassisk gaveønske til alle lejligheder – og samtidig en god gave at overraske andre med.

Det kan selvfølgelig også være, du bare gerne vil forkæle dig selv. Det er også rigtig sundt engang imellem.

Hos Nicehair.dk finder du et væld af forskelige dufte fra alle de kendte parfumehuse: Jean Paul Gaultier, Clean, Carven, Lancome, Paco Rabanne, Emporio Armani og mange, mange flere.

Makeup på afbetaling

Makeup på afbetalingFor mange kvinder er det vigtigt at se godt ud og mange nyder at forkæle sig selv med god pleje, et smukt udseende og flotte negle. Flere kvinder har det endda som hobby og nogle bliver så professionelle, at veninder og familie spørger om hjælp.

Der skal dog af og til nyt makeup til. Ikke bare fordi der kommer nye produkter på markedet og nye farver – men også af hygiejniske årsager. En mascara bør eksempelvis udskiftes hver 3. måned, også selvom den ikke er tom. Det skyldes, at der uundgåeligt påføres bakterier på børsten hver gang den benyttes.

For al makeup gælder i øvrigt, at du altid bør købe nyt, når holdbarheden er overskredet. På emballagen kan du se, hvor længe et produkt kan holde sig i åben tilstand. Det er afbilledet med et lille ikon af en flaske med et tal. Står der 6, betyder det at du bør kassere produktet 6 måneder efter, der er taget hul på det.