I løbet af de seneste par er de elektroniske ure med et hav af forskellige funktioner blevet ekstremt populære. Mange forskellige elektronikfirmaer har i dag lanceret mindst en model af de elektroniske smart watches, der har taget verdenen med storm. Her er elektronikgiganten Apple heller ikke nogen undtagelse – faktisk har Apple nogle af de mest populære ure lige i øjeblikket, som er elsket og brugt af mange. Apples lancering af deres eget elektroniske ur tog verdenen med storm og gik under navnet Apple Watch. Med et sådant ur er det nu blevet muligt at forbinde sin telefon til sit ur og bruge disse to i forlængelse af hinanden. Et Apple Watch kommer i sandhed med mange smarte nye funktioner, og disse kan du læse meget mere om herunder. Desuden vil du også kunne læse mere om, hvorledes man som forbruger kan betale for et Apple Watch på afbetaling.

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Et hav af nye funktioner samlet på ét sted

Køb nyt Apple Watch på afbetalingMed et Apple Watch er det, som nævnt, blevet muligt at forbinde sin iPhone 13 eller 12 med sit ur og bruge disse i forlængelse af hinanden. Er der således nogen, der ringer eller skriver til dig, ja, så kan du roligt gøre brug af dit ur for at modtage opkaldet eller sende en SMS tilbage fremfor at skulle hive din mobil frem hver gang. Dertil kommer dette smarte ur med andre funktioner som eksempelvis en skridtmåler, aktivitetstracker, pulsmåler samt et udvalg af dine yndlingsapps fra din mobiltelefon.

Langt størstedelen af de nye elektroniske ure bliver i dag produceret med henblik på at gøre det muligt for eksempelvis sportsudøvere og træningsentusiaster at se, hvor meget de forbrænder, hvor langt de løber samt hvor hurtigt de går. Disse funktioner har tidligere været forbundet med de såkaldte sportsure, men i dag er de altså blevet mere eller mindre fast inventar på de smarte elektroniske ure.

Dér hvor Apple Watch blandt andet skiller sig ud fra mængden, er ved at forbinde urets funktioner direkte til din telefon. Dermed kan man sige, at du til enhver tid kan tilgå mange af de samme funktioner fra din telefon på dit ur. Netop af denne grund er Apple Watch blevet ekstremt populært, idet det kombinerer de smarte fordele fra et sportssur og din telefon i ét og samme ur.

Hvordan køber man et Apple Watch på afbetaling?

Når et ur er spækket med så mange nye funktioner på samme måde, som et Apple Watch er det, så er det ikke så underligt, at dette ur er placeret i en højere prisklasse end andre ure. Men af samme årsag kan det være svært at finde det fulde beløb frem på kontoen til et smart ur som dette. Af denne grund er der mange forbrugere, der opsøger muligheden for at erhverve sig et Apple Watch med kredit fremfor at skulle betale det fulde beløb på én gang.

Køb Apple Watch på afbetaling er med tiden blevet et tilbud, mange forhandlere tilbyder kunderne i dag. For de uindviede kan afbetaling umiddelbart virke som en uigennemskuelig betalingsmetode. Basalt set er det dog en måde at betale for en vare på ved at dele den fulde pris over i mindre bidder og fordele disse ud over en given periode. Hver forhandler fastsætter selv over hvor lang tid, der kan betales af på en given vare og herunder også i hvor store beløbsportioner, der kræves i dette tidsrum.

Har man derfor ikke det fulde beløb til et Apple Watch kan man ved hjælp af afbetalingsmetoden i stedet betale af på produktet over en længere periode fremfor at skulle punge ud med det fulde beløb. Man ”låner” således varens pris af den pågældende forhandler og betaler tilbage over nogle givne rater.

Er afbetaling rentefrit?

Forbind din iPhone med Apple WatchKøb Apple Watch på afbetaling kan umiddelbart lyde lidt som et lån uden renter. Det er rigtigt nok, at man ved at købe et Apple Watch med kredit ikke skal betale deciderede renter. Men det samlede beløb, man ender med at betale ved hjælp af afbetaling, vil dog alligevel blive tillagt nogle gebyrer. Disse gebyrer kan eksempelvis være i forbindelse med oprettelsen af betalingsaftalen eller anden generel administration af betalingen. Af denne grund kan man altså ikke snakke om renter men snarer gebyrer forbundet med et køb på afbetaling.

Hvor kan man købe et Apple Watch på afbetaling?

Køb Apple Watch på afbetaling er efterhånden blevet en populær annoncering blandt flere forskellige forhandlere. I dag er køb på afbetaling mest almindelige hos de internetbaserede butikker. Langt de fleste danske webshops har i dag et betalingssystem tilknyttet, der lader kunderne gennemføre deres køb på afbetaling. Hos disse webshops vil du nemt kunne oprette dig som bruger hos det tilknyttede betalingssystem og således betale af på din vare helt automatisk. Er du i tvivl om, hvilke webshops der tilbyder denne betalingsordning, kan du, ved at tage et kig på vores oversigt over forhandlere, danne dig et komplet overblik over de forhandlere, der tilbyder Apple Watch med kredit.

Vi råder dog alle forbrugere til i første omgang at overveje, om et køb på afbetaling er den bedste måde at investere i et Apple Watch på for ens økonomi. Det er ikke nødvendigvis alle budgetter, der kan holde til en ekstra udgift om måneden, som købet af et Apple Watch med kredit vil ende med at blive. For nogle kan det være bedre at spare sammen til det ur, man godt kunne tænke sig og således være fri for at skulle betale af på dette. For andre kan det være en god mulighed for at få råd til det, man går og drømmer om, uden at det vælter hele budgettet. I denne forbindelse vil det altid være op til den enkelte forbruger at tage den endelige beslutning.