Her kan du se en række forskellige webshops, hvor du kan købe legetøj på afbetaling. Du klikker dig blot ind på den netbutik, du gerne vil handle hos – og shopper helt som du plejer. Under betalingsmetode vælger du så fakturabetaling eller den kreditformidlermetode shoppen tilbyder – i stedet for eksempelvis Mobilepay eller Dankort. Så er du i gang.

Køb legetøj på afbetaling her

Når du køber legetøj på afbetaling kan du vælge blandt de bedste mærker på markedet. Der er både bObles, Krea, Maki og Lamaze på hylderne – og til de større børn finder du også Barbie, Hot Wheels og Disney.

Der er også masser af udendørs legetøj på afbetaling. F.eks. løbecykler, sansegynger og ting til sandkassen. Til de børn, der elsker at sidde og sysle indendørs, kan du også finde gode gaver eller aktivitetsmuligheder med kreativt legetøj.

Klik dig ind på de enkelte webshops og find præcis det legetøj på afbetaling, der passer til dit barn.

Køb legetøj på afbetaling med god samvittighed

Legetøj på afbetalingDer kan være flere grunde til at du leder efter legetøj på afbetaling. Måske mangler dine børn noget lige nu – og fordi du ved, du får penge på kontoen om kort tid (i form af f.eks. børnepenge eller restskat) vil du gerne glæde dem nu, i stedet for at vente.

Det kan også være julen venter lige om hjørnet og de mange udgifter i december betyder, at du gerne vil vente med at betale for nogle af legetøjsgaverne til januar? Eller også har et af dine børn fødselsdag i en periode, hvor pengene er små. Som forælder vil man i øvrigt nødigt skuffe sine børn og derfor er det dejligt, der er mulighed for at købe legetøj på afbetaling.  Så kan du pakke den dårlige samvittighed væk.

Mangler dine børn også tøj, kan du finde dette under børnetøj på afbetaling