Har du brug for en barnevogn på afbetaling – og ønsker du at handle online? Så findes der flere muligheder.

En barnevogn på afbetaling kan være en god måde at dele en ellers stor udgift op i mindre bidder. I forvejen er det dyrt at få en lille ny – og barnevognen er ofte en af de største poster. Især når man ikke vil gå på kompromis med sit barns sikkerhed, hygiejne og sundhed. Som regel hænger pris og kvalitet nemlig sammen.

Samtidig kan en brugt barnevogn have været udsat for lidt af hvert. Og selvom man kan vaske store dele af vognen, er der som regel også barnevognsdele som kalechen, der ikke kan komme i vaskemaskinen.

Køb barnevogn på afbetaling her

Babyshower.dk

Barnevogn på afbetaling fra Trille

Hos Babyshower.dk kan du finde en barnevogn på afbetaling fra Trille (Babytrold), Condor, og Silver Cross. Webshoppen har også forskellige startpakker til baby på afbetaling, der indeholder både barnevogn, lift, tremmeseng og en masse andet nødvendigt til en lille ny verdensborger.

Du køber barnevogn på afbetaling ved at vælge Klarna, når du vil betale. Så lægger de ud for dig og betaler webshoppen – og du betaler herefter et fast beløb til Klarna via faktura en gang i måneden.

Parcellet.dk

Barnevogn på afbetaling fra Naturkind

Hos Parcellet.dk kan du finde en økologisk barnevogn på afbetaling. Du finder også kombivogne, hvis du foretrækker det.

Vognene er fra Naturkind og mærket stammer fra Østrig. Som navnet antyder, er der tale om rene produkter uden skadelig kemi – og designet er i top. Barnevognene er yderst stilfulde og din baby bliver godt kørende i en af disse modeller.

Også her køber du din barnevogn på afbetaling ved at vælge Klarna som betalingsmetode. Så lægger Klarna ud for dig, butikken sender din barnevogn – og du betaler så et fast beløb til Klarna ved hjælp af en faktura hver måned.

Du kan i øvrigt altid vælge at betale hele beløbet ud på én gang, hvis du pludselig får mulighed for det.

 

3 fordele ved at købe barnevogn på afbetaling

  • Du kommer til at bruge barnevognen til dit barn i flere år – måske endda mange, hvis du skal have flere børn en dag. Der er derfor ikke risiko for, at du når at kassere vognen, inden den er betalt ud. Tværtimod nærmest omvendt: Du er sandsynligvis færdig med din gæld før du er færdig med barnevognen.
  • Du kan dele betalingen op i flere mindre bidder og på den måde fordel udgiften over en længere periode. Når du køber barnevogn på afbetaling behøver du ikke nøjes med et lille beløb hver måned. Du kan sagtens betale mere af, hvis du vil. Når du får børnepenge kan du for eksempel smide lidt ekstra af på lånet.
  • En barnevogn har en rimelig gensalgsværdi og selvom der ikke ligefrem er tale om en investering, kan du alligevel få nogle af udgifterne til vognen ind igen, den dag du vælger at sælge din barnevogn igen.

Ønsker du at finde en webshop, hvor du kan betale via faktura, så kan du med fordel kigge efter Klarna butikker.