Står du foran dit næste mobilkøb, og har du besluttet dig for, at du gerne vil have den nyeste Samsung? Så forstår vi dig godt, fordi det er lækkert smartphone, som kommer med utroligt mange lækre og smarte features. Hvis du samtidig frygter for, hvor dyr den kommer til at være, så vil vi i denne artikel gøre dig klogere på, hvordan du kan i gang med din nye Samsung Galaxy S21 på afbetaling i stedet for at betale hele beløbet kontant.

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Der er nemlig ikke så meget at frygte ved at købe på afbetaling. Særligt ikke nu om dage, hvor forskellige finansieringsløsninger er blevet mere og mere populære, og konkurrencen på markedet er så stor, som den er. Det kommer nemlig kun dig som kunde til gode, og det skal du udnytte i et varmt marked.

Få her information om, hvad det vil sige at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling, og hvad du skal være opmærksom på, når du vælger at gøre det – samt naturligvis hvilke fordele der er ved at købe den på denne måde.

 

Hvorfor skal man købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling?

Samsung Galaxy S21 Ultra i sort - forside og bagside af mobilenDer er mange gode grunde til at købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling, men den helt store er naturligvis, at du på trods af ikke så mange penge tilbage for måneden stadig kan få lov til at lege med dit nye legetøj. Og der er ikke nogen særlig risiko forbundet med at betale noget på afbetaling. Man skal bare sørge for, at man kan betale de månedlige ydelser, som det koster at betale noget på afbetaling.

Derudover er der også sket en udvikling de senere år inden for finanseringsløsninger, og der er kommet mange nye muligheder på markedet, som alle kommer dig som kunde til gode. Forhandlerne har nemlig opdaget, at der faktisk er et stort marked for folk, som ønsker at betale over tid i stedet for at betale hele beløbet direkte, og det betyder, at du ikke længere skal betale de enorme mængder af gebyrer og renter, som man før i tiden skulle betale. Derfor kan du altså få din Samsung Galaxy S21 på afbetaling til en ganske fornuftig pris.

Du skal nok forvente at betale en smule i renter og gebyrer, fordi forhandlerer sætter sig selv i en dårlig position ved ikke at tage fuld betaling for produktet med det samme. Når nogen ikke betaler den fulde pris til at starte med, er der altid en risiko for, at de ikke får pengene igen, og den risiko skal opvejes af de gebyrer, som man pålægges ved køb på afbetaling.

Men fordi det er blevet nemmere og mere overskueligt at købe på afbetaling end tidligere, er der altså færre grunde til ikke at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling. Det er mange penge at betale kontant, så hvis du ikke lige har det beløb til rådighed, er der ikke noget galt for, at du kan betale det over tid. Men det kræver, at du har styr på din personlige økonomi og kan leve op til den aftale, som du har indgået med forhandleren. Det vil vi komme nærmere ind på nu.

Ikke råd til Samsung Galaxy S21 på afbetaling: Hvad så?

Hvis du har gjort dig den opdagelse, at du faktisk ikke har råd til at sætte penge af i budgettet til at købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling, så skal du ikke være ked af det. Det er blot en god ting, at du er blevet klogere på, hvad du har råd til og ikke råd til, fordi der er nogle svært negative konsekvenser af ikke at kunne betale for det produkt, man har købt på afbetaling.

Det kan nemlig betyde, at man bliver registreret i RKI som en dårlig betaler, hvilket betyder, at du kan have rigtig svært ved at betale for ting på afbetaling fremover samt optage lån, hvor du også skal betale penge over en periode. Ingen virksomheder ønsker at give en dårlig betaler mulighed for at betale over en årrække, da der er større risiko sammenlignet med normale betalere for, at de aldrig ser deres penge.

Du kommer altså ikke kun i bad standing hos den virksomhed, som du har negligeret din betaling hos, men også hos andre virksomheder, som har indsigt i denne information. Det kan eksempelvis være, at du ikke kan få lov at købe den sofa, du har bestilt, eller betale de briller, som du har brug for. Tænk derfor grundigt over, om du har råd til at afbetale.

Hvad er alternativerne?

Alternativerne til køb af Samsung Galaxy S21 på afbetaling er, at du køber noget billigere eller helt lader værd. Men det burde i høj grad være muligt at betale eksempelvis 100-200 kroner over en årrække, hvorfor du næsten altid kan få lov at betale via afbetaling. Medmindre du allerede står i RKI, kan du altså sagtens finde tilbud, som strækker sig over eksempelvis 36 eller 48 måneder.

Vær dog opmærksom på, at du ved længere betalingsperiode kommer til at opleve højere gebyrer, fordi virksomheden udsætter sig selv for større risiko ved at lade dig betale over længere tid. Derfor kan det være en fordel at få betalingen ud af verden så hurtigt som muligt, hvis det er en mulighed for dig.

Køb din smartphone med et abonnement og spar penge

Hvid Samsung S21Noget, som du kan vælge at gøre, hvis du er på udkig efter en Samsung Galaxy S21 på afbetaling, er at købe din telefon sammen med et nyt abonnement. Her kan der nemlig ofte være mange penge at spare, samtidig med at du kan være heldig at få andre goder med i tasken. Det kan eksempelvis være et abonnement til musik eller rabatkoder til det ene og andet.

Du kan købe din smartphone sammen med et abonnement hos et teleselskab. De vil typisk binde dig i en periode, og du skal være opmærksom på, at du ikke kan indgå en aftale med denne virksomhed, hvis du stadig er bundet af dit gamle abonnement. Bindingsperioden er typisk 6 måneder, så hvis du har været kunde hos dit nuværende selskab i over den tid, så er du frit for at skifte til en bedre og billigere løsning.

Ofte er der faktisk også penge at spare på selve abonnementet. Du har sikkert hilst på diverse gadesælgere, som du hurtigt vinker farvel til inde i byen, men de har ofte gode tilbud at tilbyde dig, selvom det virker for godt til at være sandt. Mange selskaber hæver nemlig løbende prisen, selvom man ikke lige lægger mærke til det, og derfor kan der være penge at spare ved at købe Samsung Galaxy S21 på afbetaling sammen med et nyt abonnement.

Selvom det bare er 10-20 kroner, løber det jo op, og det er bedre at spare penge end ikke at spare penge trods alt.

iPhone eller Samsung – hvad er bedst?

Hvis du har låst dig fast på en iPhone, fordi alle dine venner elsker deres iPhone, men du selv har haft Samsung de sidste fem år, så bør du stærkt overveje, om det er det værd at skifte. For det er det sjældent, hvis du først har vænnet dig til en brugerflade. Hvis du har været glad for din Samsung og egentlig gerne vil købe en Samsung Galaxy S21 på afbetaling, så er der ingen grund til at lade være, bare fordi andre er tilfredse med deres produkt.

Det er meget personligt, hvad man foretrækker, når det kommer til telefoner, og der er ingen garanti for, at du finder din nye iPhone lige så intuitiv som den Samsung, du har vænnet dig til over en årrække. Det er en værdi, man ikke kan erstatte, så der skal være en meget specifik grund til at skifte – i hvert fald for de fleste.

Derudover er indmaden i en Samsung-telefon typisk også bedre og nyere end en det i en iPhone 12. Du får altså bedre udstyr, og særligt kameraet er noget af det, der er bedre i denne mobiltelefon. Typisk vil en Samsung også være billigere, og denne nye model er rygtet til at blive ret billig til at starte med sammenlignet med andre flagskibsmodeller fra eksempelvis Apple.

Så hvis du er vant til Samsung og har været glad for det, så vælg Samsung igen. Der er ingen grund til at prøve noget nyt, hvis du er tilfreds, fordi det vil kun komplicere dit forhold til din telefon.

Hvor finder man Samsung Galaxy S21 på afbetaling?

Du finder din Samsung Galaxy S21 på afbetaling alle de steder, hvor du normalt handler mobiltelefoner og andet elektronik. De fleste steder tilbyder samtidig en ordning, hvor du kan få lov at betale den på afbetaling, fordi det er blevet en rigtig populær løsning blandt mange nu om dage. Og det er også mange penge at betale kontant, så det er forståeligt, at det er noget, som er blevet mere populært.

Som nævnt tidligere kan du også finde den hos butikker, som primært sælger mobilabonnementer. De gør nemlig også meget ud af at sælge mobiltelefoner, og her kan du typisk spare mange penge ved at tilvælge et abonnement. Grundreglen er, at hvis du skal købe en mobiltelefon med abonnement, skal du vælge et teleselskab at købe telefonen ved, og skal du købe den uden abonnement, skal du vælge en elektronikbutik.

Vi anbefaler dog, at du altid undersøger, om du kan spare penge ved at skifte serviceudbyder, da det typisk er tilfældet. Såfremt du altså ikke er bundet af nogen bindingsperiode for dit nuværende abonnement. Det vil dog ikke være tilfældet, hvis du har haft det i 6 måneder eller mere.

Hvor lang løbetid skal man vælge på sin afbetaling?

Vi har så småt været inde på det, men jo kortere tid, jo bedre er det typisk. Det er desværre ikke en mulighed for alle, men hvis du har mulighed for at gøre den 6 måneder eller kortere, vil det være at foretrække. Først og fremmest skal du typisk betale mindre i gebyrer og renter, men du kan også få den hurtigere ud af verden, så dine udgifter ikke hober sig op hver måned.

Det vil eksempelvis være hårdt at have købt 10 produkter med en løbetid på 48 måneder, fordi du i 2 år vil have ekstra udgifter hver måned. Forsøg så vidt muligt at gøre betalingen så kort som muligt, når du køber en Samsung Galaxy S21 på afbetaling. Det vil du også selv sætte pris på.

Det er dog bare alfa og omega, at du har pengene til at betale, da det som nævnt kan have alvorlige konsekvenser ikke at betale de penge, man skylder.

Samsung Galaxy S21 på afbetaling kan være en god idé

Der er gode fordele ved at betale på afbetaling, og lige nu bliver tidspunktet nok ikke meget bedre – i hvert fald ikke sammenlignet med tidligere perioder. Der er rigtig mange finansieringsmuligheder, og når du skal købe din Samsung Galaxy S21 på afbetaling, kommer du altså ikke til at mangle tilbud.

Lovgivningen er også blevet mere tydelig på dette område, hvilket kun kommer dig til gode som forbruger, da du ikke snøres af virksomheder, som ikke ser dig som en kunde, men et aktiv de kan udnytte.

Det kræver dog, at du har styr på din økonomi derhjemme. Du kan vælge en lang løbetid med 100-200 kroner om måneden, eller du kan vælge en kortere periode og få den ud af verden hurtigt ved at betale 400-500 kroner om måneden. Det er dit valg, men vi anbefaler, at få betalingen overstået så hurtigt som muligt. Det vigtigste er dog at være realistisk i din vurdering af, hvad du kan betale om måneden. Sig nej til dig selv, hvis du ikke har råd. Det er vigtigt at kunne erkende.

Udpakning af Samsung Galaxy S21 Ultra