I dag er det nemt og mulig at handle stort set alt på nettet. Det er let at finde både forbrugsvarer, elektronik, hårde hvidevarer, smykker og meget mere. Det hele kan du finde og købe med blot et par få klik. En anden fordel ved at handle på nettet er, at du kan vælge blandt et stort udvalg af forskellige betalingsløsninger.

Derfor er du garanteret at kunne finde en betalingsløsning, der tiltaler dig. En af de populære løsninger, der bruges af mange danske forbrugere, når det kommer til fakturakøb eller delbetaling, er Collector. Det er en svensk virksomhed, der har været aktiv i mange år, og som med tiden er blevet mere og mere udbredt.


Hvad er Collector?

Collector (med det officielle navn Collector Bank) blev stiftet i Sverige i 1990 med en vision om at skabe bedre betalings- og kreditløsninger for forbrugere. De tilbyder bl.a. låne- og kreditløsninger til forbrugere, der har et ønske om at købe nye produkter på nettet.

Hos Collector Danmark samarbejder de med et hav af forhandlere på nettet. Derfor er du garanteret at kunne bruge deres favorable betalingsløsninger hos en lang række Collector butikker. De giver dig mulighed for at købe på faktura eller indgå en aftale om delbetaling.

Hvilke butikker tager imod Collector delbetaling?

Som der også er givet udtryk for herover, så har Collector været på markedet i en del år, da det blev stiftet i 1990. Med tiden er det en aktør, der er blevet mere og mere udbredt, hvorfor der i dag er et hav af webshops, der har taget deres løsninger til sig. Det er selvfølgelig noget, der kommer dig som forbruger til gode.

De har mange services inden for betalings- og afdragsordninger, som du kan bruge som forbruger, men det er dog især deres fakturakøb og afbetalingsordninger, der er populære. Det er løsninger, der også tilbydes af flere andre aktører, men Collector adskiller sig dog på positiv vis.

En af de klare fordele ved at gøre brug af Collector er, at de kan tilbyde afbetalingsordninger på helt op til 30.000 kr. Det betyder, at der er rig mulighed for at forkæle dig selv (eller give gaver til andre). Det kan du endda gøre i perioder, hvor din økonomi ikke har det helt så godt.

Hvordan fungerer Collector Bank i Danmark?

Der er flere fordele ved at foretage din betaling via Collector. En af disse er, at du selv kan vælge mellem at betale med Collector Delbetaling eller Collector Faktura. Hvis du beslutter, at du via Collector Bank DK køber med faktura, betaler du først for den købte vare efter levering.

Hvad det betyder er, at du får tilsendt dine varer med det samme (på præcis samme vis, som det er tilfældet, når du betaler med betalingskort). Betalingen skal du dog først klare på et senere tidspunkt. For det meste vil fakturaen forfalde 14 dage efter dit køb, hvorfor du derved kan udskyde betalingen.

Det er en løsning, der er smart for rigtig mange, der ikke har de penge, der skal bruges sidst på måneden. Når du vælger at betale med faktura hos en af de mange Collector Faktura butikker, laves der en kreditvurdering ud fra dit CPR-nummer.

Desuden tjekker de også, om CPR-nummer og folkeregisteradresse stemmer overens. Dette gøres for at være sikker på, at køber er vedkommende, han eller hun giver sig ud for at være. I de fleste tilfælde tillægges der et fakturagebyr, der lyder på 29 kr., hvis du vælger at bruge denne løsning.

Du kan også vælge delbetaling

Vælger du delbetaling, bliver prisen fordelt ud over flere måneder. Det betyder, at den vare, som du har købt hos en af deres Collector Kredit butikker betales af over tid. I mange tilfælde kan et køb med Collector betales af med helt ned til 50 kr. pr. måned, og løbetiden kan strækkes helt op til 36 måneder.

De fleste aftaler foregår ved, at du vælger en løbetid, som lyder på enten 3, 6, 12 eller 36 måneder. Du skal vælge den løsning, der passer bedst til dig. Ofte er der et oprettelsesgebyr på 39 kr., der skal betales, hvis du vælger denne løsning hos en af de utallige Collector Credit butikker.

Har du ikke lyst til eller mulighed for at betale det fulde beløb på én gang, så betal med Collector, da du her kan vælge delbetaling. Det medfører, at du får mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder, som du skal betale én gang i måneden. Det er der mange, der anser som værende en stor fordel.