I dag er det nemt og mulig at handle stort set alt pü nettet. Det er let at finde büde forbrugsvarer, elektronik, hürde hvidevarer, smykker og meget mere. Det hele kan du finde og købe med blot et par fü klik. En anden fordel ved at handle pü nettet er, at du kan vÌlge blandt et stort udvalg af forskellige betalingsløsninger.

Derfor er du garanteret at kunne finde en betalingsløsning, der tiltaler dig. En af de populÌre løsninger, der bruges af mange danske forbrugere, nür det kommer til fakturakøb eller delbetaling, er Collector. Det er en svensk virksomhed, der har vÌret aktiv i mange ür, og som med tiden er blevet mere og mere udbredt.


Hvad er Collector?

Collector (med det officielle navn Collector Bank) blev stiftet i Sverige i 1990 med en vision om at skabe bedre betalings- og kreditløsninger for forbrugere. De tilbyder bl.a. lüne- og kreditløsninger til forbrugere, der har et ønske om at købe nye produkter pü nettet.

Hos Collector Danmark samarbejder de med et hav af forhandlere pü nettet. Derfor er du garanteret at kunne bruge deres favorable betalingsløsninger hos en lang rÌkke Collector butikker. De giver dig mulighed for at købe pü faktura eller indgü en aftale om delbetaling.

Hvilke butikker tager imod Collector delbetaling?

Som der ogsü er givet udtryk for herover, sü har Collector vÌret pü markedet i en del ür, da det blev stiftet i 1990. Med tiden er det en aktør, der er blevet mere og mere udbredt, hvorfor der i dag er et hav af webshops, der har taget deres løsninger til sig. Det er selvfølgelig noget, der kommer dig som forbruger til gode.

De har mange services inden for betalings- og afdragsordninger, som du kan bruge som forbruger, men det er dog isÌr deres fakturakøb og afbetalingsordninger, der er populÌre. Det er løsninger, der ogsü tilbydes af flere andre aktører, men Collector adskiller sig dog pü positiv vis.

En af de klare fordele ved at gøre brug af Collector er, at de kan tilbyde afbetalingsordninger pü helt op til 30.000 kr. Det betyder, at der er rig mulighed for at forkÌle dig selv (eller give gaver til andre). Det kan du endda gøre i perioder, hvor din økonomi ikke har det helt sü godt.

Hvordan fungerer Collector Bank i Danmark?

Der er flere fordele ved at foretage din betaling via Collector. En af disse er, at du selv kan vÌlge mellem at betale med Collector Delbetaling eller Collector Faktura. Hvis du beslutter, at du via Collector Bank DK køber med faktura, betaler du først for den købte vare efter levering.

Hvad det betyder er, at du für tilsendt dine varer med det samme (pü prÌcis samme vis, som det er tilfÌldet, nür du betaler med betalingskort). Betalingen skal du dog først klare pü et senere tidspunkt. For det meste vil fakturaen forfalde 14 dage efter dit køb, hvorfor du derved kan udskyde betalingen.

Det er en løsning, der er smart for rigtig mange, der ikke har de penge, der skal bruges sidst pü müneden. Nür du vÌlger at betale med faktura hos en af de mange Collector Faktura butikker, laves der en kreditvurdering ud fra dit CPR-nummer.

Desuden tjekker de ogsü, om CPR-nummer og folkeregisteradresse stemmer overens. Dette gøres for at vÌre sikker pü, at køber er vedkommende, han eller hun giver sig ud for at vÌre. I de fleste tilfÌlde tillÌgges der et fakturagebyr, der lyder pü 29 kr., hvis du vÌlger at bruge denne løsning.

Du kan ogsĂĽ vĂŚlge delbetaling

VÌlger du delbetaling, bliver prisen fordelt ud over flere müneder. Det betyder, at den vare, som du har købt hos en af deres Collector Kredit butikker betales af over tid. I mange tilfÌlde kan et køb med Collector betales af med helt ned til 50 kr. pr. müned, og løbetiden kan strÌkkes helt op til 36 müneder.

De fleste aftaler foregür ved, at du vÌlger en løbetid, som lyder pü enten 3, 6, 12 eller 36 müneder. Du skal vÌlge den løsning, der passer bedst til dig. Ofte er der et oprettelsesgebyr pü 39 kr., der skal betales, hvis du vÌlger denne løsning hos en af de utallige Collector Credit butikker.

Har du ikke lyst til eller mulighed for at betale det fulde beløb pü Ên gang, sü betal med Collector, da du her kan vÌlge delbetaling. Det medfører, at du für mulighed for at dele din betaling op i mindre bidder, som du skal betale Ên gang i müneden. Det er der mange, der anser som vÌrende en stor fordel.