Når du indgår en afbetalingsordning på nettet, er det sjældent direkte med forhandleren. Derimod er det en tredjepart, som forhandleren har et samarbejde med. I mange tilfælde er det Qliro, som du trygt kan bruge til dit næste afbetalingskøb – uanset om det er hos en dansk eller udenlandsk netbutik.

Hvis du skal foretage et køb på afbetaling, er det en god idé at kende til alle sine muligheder. En af dem er at bruge Qliro, som ikke blot er nemt, men også er kendt for at yde en god service. Med Qliro er det muligt at købe nu og først klare betalingen senere, hvilket er en løsning, som mange er rigtig glade for.

Shop alt, hvad du har lyst til, betal med Qliro, og vent med betalingen til et senere tidspunkt. Da du finder et hav af Qliro butikker, er der rig mulighed for at benytte denne betalingsløsning, når du handler på nettet.


Hvad er Qliro?

Qliro er en relativt nystartet virksomhed, der så dagens lys i 2014. De har specialiseret sig i online betalinger, digital forbrugerfinansiering, privatlån og opsparingskonti. I dag har de mere end 2,5 mio. kunder, som de formidler deres forskellige finanstjenester for.

De er aktive på både det danske, svenske, norske og finske marked. De har gjort det nemt for dig at få mere luft i dit budget, når du shopper, samtidig med, at de har gjort det muligt at realisere dine drømme. Det er nemt at få gjort plads i budgettet til et stort køb, hvis du vælger at bruge Qliro til det.

Hvad er Qliro faktura?

Når du bruger Qliro, har du flere muligheder: faktura og afbetaling. Begge metoder er simple og kan give dig en større tryghed, når du udfører store køb. I og med, at du enten kan betale via faktura eller afbetaling, når du benytter Qliro, skal du selvfølgelig overveje nøje, hvad du mener er det bedste valg for dig.

Qliro Faktura

Deres kontoløsning gør det muligt selv at bestemme, hvilket beløb du vil betale hver måned. Dine køb bliver samlet på en månedlig faktura, som bliver sendt til dig i midten af måneden. Du kan enten vælge at betale det fulde beløb, eller du kan betale i mindre bidder – det er helt op til dig selv.

Du kan til hver en tid betale det skyldige beløb, hvis det ønskes. Det kan fx være, at du står med flere penge mellem hænderne, som du kan bruge til at betale dit udestående. Det kan være i tilfælde af, at du fået penge i gave eller du har fået en lønforhøjelse.

Qliro Afbetaling

De tilbyder også en afbetalingsløsning, som er en sikker og behagelig løsning at bruge, hvis du ønsker at dele betalingen op i mindre bidder. Her er det nemlig muligt for dig at vælge et fast afdrag i en fast tidsperiode. Det er muligt at vælge mellem enten 6, 12 eller 36 måneder, hvis du vælger afbetaling via Qliro.

Derfor får du en stor fleksibilitet og frihed til at vælge en passende løsning. Det er også en metode, der særligt er egnet for dig, der gerne vil vide, hvor meget du skal betale hver måned. Da du ved dette, så ved du også, hvornår du er færdig med at betale af på det køb, som du har foretaget i en af de mange Qliro shops.

De fleste kan erklære sig enige i, at det er med til at give en god mavefornemmelse. Da der er mange Qliro butikker online, kan du købe stort set alt på afbetaling. Det inkluderer faktisk alt lige fra møbler og elektronik til rejser. Hvad enten du har i sinde at købe på afbetaling, kan Qliro Danmark hjælpe dig.

Hvordan fungerer Qliro?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er specielt svært at gøre brug af Qliro. Derfor er det også noget, som alle kan finde ud af. For at gøre brug af deres løsninger, uanset om det er fakturakøb eller afbetaling, er du dog nødt til at først at oprette en konto hos dem.

Det er heldigvis ganske nemt at lave en sådan konto, hvilket du kan gøre ved at følge trinene herunder:

  1. Du skal starte med at klikke på Login-knappen i højre hjørne hos www.qliro.com
  2. Når du har klikket her, kan du indtaste din e-mail, hvorefter du får tilsendt en e-mail med information om login (hvis du ikke får den med det samme, bør du tjekke din SPAM-mappe)
  3. Herfra vil du faktisk blive guidet til både at oprette og bruge din konto, hvilket igen vidner om, at det er uhyre nemt at gøre brug af Qliro

Har du et ønske om at gøre brug af Qliro, hvad enten du vil købe på faktura eller på afbetaling, skal du derfor ikke bekymre dig for, om det er svært. Hvis der skulle være behov for hjælp, kan du være helt sikker på, at du altid kan få hjælp, hvis du tager kontakt til Qliro kundeservice.

Qliro bliver større og større i Danmark

Der skal ikke være nogen tvivl om, at antallet af Qliro-butikker på det danske marked er stigende. Det betyder, at der blot er endnu mere grund til at gøre brug af deres tjeneste. Det er en løsning, der henvender sig til alle, men det er dog især unge, der har valgt at tage denne og andre afbetalingstjenester til sig.

Det kan der være flere årsager til, men for mange handler det om, at de gerne vil realisere deres drømme, uden at skulle slå hul på sparegrisen. Det kan man nemlig undgå at gøre, hvis man deler sin betaling op i flere mindre bidder. Det kan fx give dig mulighed for at købe en MacBook, som du altid har drømt om.

I takt med, at Qliro får flere butikker med på deres koncept, er der også et større antal danske forbrugere, der er begyndt at gøre brug af deres tjeneste. Har du overvejet det samme, men er der spørgsmål, som du først vil have svar på, kan du blot finde et Qliro telefonnummer og ringe til dem – de er altid klar til at hjælp.