Har du et ønske om at købe et nyt TV? Og vil du gerne sikre, at det er i høj kvalitet? I så fald undgår du næppe at skulle have den store pung frem. Det er dog ikke alle, der er så heldige, at de har råd til at betale den fulde pris på én gang, når de skal købe et nyt TV.

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Af den grund er der også mange, der vælger at købe deres TV på afbetaling. I løbet af de seneste år er denne løsning blevet mere og mere populær. Det er dog ikke kun ved køb af TV, at det er populært. Det er i lige så høj grad ved køb af andre former for dyr elektronik.

Det er både i fysiske butikker og på nettet, at denne tendens er blevet udbredt. I flere tilfælde kan man endda købe TV på afbetaling uden renter, hvorfor det er næsten omkostningsfrit at finansiere købet over tid. Det er med til at gøre det lettere at købe det TV, man drømmer om, da man ikke skal betale kontant.

 

Hvad skal jeg overveje ved køb af TV på afbetaling?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at et TV nemt kan ende med at koste mange tusinde kroner. Derfor er det heller ikke alle, der har råd til at købe et TV til fuld pris. Det er især noget, der gør sig gældende, hvis man har i sinde at købe en af topmodellerne, da man derved let kan bevæge sig op i et prisleje på over 10.000 kr.

I og med, at det langt fra er alle, der blot kan finde 10.000 kr. på kontoen, når de skal købe et sådant TV, bør man overveje at købe fjernsynet på afbetaling i stedet. Det er ikke ensbetydende med, at det er det rette valg for alle, men i de fleste tilfælde er det en glimrende løsning, som derfor også appellerer til mange.

Hvis du har gjort dig tanker om at afbetale dit næste TV, er der dog en række ting, som du er nødt at tage op til overvejelse. Desuden er der også en række aspekter, som du altid skal være opmærksom på, hvis du har i sinde at indgå en kreditaftale, da det ellers kan blive dyrere, end forventet.

  • Hvor høj er renten? Det er sjældent, at du kan få lov til at foretage et køb på afbetaling, uden at du på en eller anden vis betaler for det. I de fleste tilfælde skal du betale en rente, når du afdrager på dit køb. Derfor kan du på sin vis også se det som et lån, når du køber et TV på afbetaling. Sørg derfor altid for at holde øje med renten, når du skal indgå en kreditaftale som denne.
  • Hvor lang skal løbetiden være? I og med, at du skal betale renter, er det en god idé at holde dig til en kort løbetid, hvis du har råd til det. Jo længere tid du lader aftalen løbe, desto højere vil dine udgifter også være. Det er dog ikke altid, at der skal betales renter, men det er sjældent, at du kan undgå det. Når du skal vælge løbetid, er det vigtigt, at du sørger for at vælge ud fra din økonomiske situation.

Det er altid en god idé at lægge et budget, før du indgår en kreditaftale. Hvis du ikke kan betale de månedlige afdrag, vil det resultere i rykkergebyrer, yderligere renter og eventuelle inkassoomkostninger. Derfor er det økonomiske aspekt meget vigtigt, da du skal være overbevist om, at du har råd til afbetalingen.

Hvor kan man købe TV på afbetaling?

Der findes en lang række forhandlere, der tilbyder, at du kan købe på afbetaling hos dem. Det er sjældent, at det kun er TV, da det typisk er hos forhandlere af elektronik, at det kan lade sig gøre. Ønsker du fx at købe et nyt Smart TV på af betaling er der rig mulighed for at gøre dette – både på nettet og i fysiske butikker.

Et af de steder, hvor det er muligt at købe et TV på afbetaling, er hos L’EASY. De har et stort udvalg, hvor der – med garanti – også gemmer sig noget, der passer til dine behov. Vil du gerne undgå at betale TV’ets fulde pris på én gang, så køb TV på afbetaling hos L’EASY – derved kan du dele betalingen op i mindre bidder. L’EASY har også andre ting end TV i deres udvalg og du kan også købe f.eks. en ny mobil eller computer på afbetaling.

Kan man købe TV på afbetaling uden renter?

Det kan godt lade sig gøre at købe et TV på afbetaling rentefrit, men det er dog langt fra noget, der tilbydes af alle aktører. Derfor er det også et aspekt, du er nødt til at holde øje med, når du skal afbetale dit TV. I og med, at du kan undgå at betale renter, er det naturligvis en god idé, at du forsøger at gøre dette.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at rentefrit ikke betyder gratis. Blot fordi du ikke skal betale renter, betyder det ikke, at du slet ikke skal betale for at afbetale dit TV. Det er der mange, der tror, men det er ikke tilfældet. I stedet for at betale renter, er der typisk en række gebyrer, som du skal betale i stedet for.

Hvilke webshops tilbyder TV på kredit?

Der er en lang række danske webshops, der tilbyder, at du kan få lov til at afbetale dit nye TV. Da det ikke er et fænomen, der er helt nyt, er der mange webshops, der har valgt at tage det til sig. I og med, at der er så mange aktører, der har valgt at tilbyde dette til deres kunder, er det også svært at lave en samlet liste.

Du bør dog ikke være i tvivl om, at du har rig mulighed for at købe et fladskærms TV på afbetaling. Desværre er der mange danskere, der er registreret i RKI, og du har sandsynligvis forsøgt dig med søgninger efter køb TV på afbetaling trods RKI på Google, hvis du også er det. Desværre er det ikke muligt, hvis du står i RKI.