Vil du gerne købe bøger på afbetaling? Her kan du se, hvor du finder dem.

Bøger på afbetaling hos Saxo.com

Saxo.com er en af landets største online boghandler – og de har næsten alt på hylderne. Du finder derfor alt fra romaner og prosa til fagbøger og børnebøger.


Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

Gode grunde til at købe bøger på afbetaling

Bøger på afbetalingMange har bøger på deres ønskeliste til fødselsdag og jul. Særligt julegaver kan være dyre. Ikke nødvendigvis i sig selv, men fordi der skal så mange til. Det kan derfor være rart at købe nogle af sine boggaver på afbetaling. På den måde kan man nemlig flytte udgiften til præcis denne gave til januar.

Hvis du er studerende, er det sikkert også i perioder småt med pengene. Her kan det også være en god idé at købe bøger på afbetaling. Så kan du få fat i de skolebøger, du har brug for nu – men betale for dem i enten næste måned eller dele betalingen op i flere mindre bidder. Så kommer du ikke bagud på studiet, selvom budgettet ikke står på nye bøger i denne måned.

Det kan selvfølgelig også bare være, du gerne vil forkæle dig selv med en ny bog? Det skal der også være plads til. Måske har du endda udsigt til en ekstra portion penge i næste måned, men vil gerne have fordel af dem allerede nu. Uanset hvad kan købet af bøger på afbetaling være en god vej til en ny, spændende læseoplevelse.

I tvivl om hvilken bog du skal læse næste gang

Så besøg en af de mange bogbloggere, som sørger for at læse en masse nyudgivelser og dele deres anmeldelser med andre. På den måde kan du nemmere pejle dig ind på, om bogen er noget for dig, end ved blot at læse bogbeskrivelsen i webshoppen.