Saxo.com tilbyder køb af studiebøger på afbetaling og er en af landets største online forhandlere af studiebøger. De har bøger til en lang række forskellige studieretninger – og sandsynligvis også din.

Klik på knappen og tjek udvalget ud. Brug eventuelt søgefunktionen inde på selve siden for at finde præcis de titler, du mangler.


Mange køber studiebøger på afbetaling

Studiebøger på afbetalingI den perfekte verden sparer man op til studiestarten. I realiteten er det dog ikke altid så nemt. Måske har du været ude at rejse et års tid – måske har du været på højskole. Det kan også være, du ikke har haft mulighed for at tjene en masse penge og spare op til din studiestart.

Måske har det også været dyrere end forventet at flytte til din studieby. Det er ingen skam at mangle penge til bøgerne og der er mange andre end dig, der køber studiebøger på afbetaling.

Når du køber bøger til studiet på afbetaling får du dine bøger nu, hvor du skal bruge dem – men betaler først senere. Enten i små bidder eller hele beløbet på en gang. Alt efter hvad du vælger. På den måde kan du tilrettelægge din afbetalingsordning med din økonomi.

Måske ved du allerede nu, at du får en god lønseddel om et par måneder, der kan betale hele beløbet ud. I det tilfælde er der kun tale om et ganske kortvarigt lån til studiebøger. Og det kan alle få brug for.

Nogle kan låne pengene af deres forældre, men andre må selv finde en løsning. Her er studiebøger på afbetaling en kærkommen løsning.

Gode råd når du køber bøger til studiet på afbetaling

  • Studiebøger med fakturaKøb aldrig flere studiebøger på afbetaling end du har råd til at betale tilbage. Eller andre ting for den sags skyld. Når man allerede er i gang med at bestille sine studiebøger, kan det nemlig være fristende at lægge lidt andet i indkøbskurven også. Det er dog bedst at lade være. Så optager du ikke mere gæld end nødvendigt.
  • Bestil kun de bøger, du skal bruge lige nu. Når man starter på studiet, får man ofte udleveret en bogliste med alle bøger, der skal bruges på studiet. Det er dog ikke alle titler, der er nødvendige her og nu. Er der studiebøger du først skal bruge på 2. semester, kan du derfor med fordel vente med at købe disse. Nøjes med dem, du absolut ikke kan undvære her og nu.
  • Sørg for at betale dine afdrag, når du køber studiebøger på afbetaling. Det er først, hvis du ikke overholder betalingsaftalen, at afbetaling kan være problematisk – men betaler du til tiden, er der som regel ingen problemer.