Er du vild med heste og ridning? Så kan du heldigvis også købe rideudstyr på afbetaling. På den måde kan du få dit nye udstyr hjem nu, selvom der måske først går penge ind på din konto i form af løn, restskat eller gavepenge senere.

Med rideudstyr på afbetaling kan du nemlig udskyde betalingen. Enten i 30 dage helt uden omkostninger eller ved at dele betalingen op i mindre bidder. Særligt når der er tale om dyrere rideudstyr, kan det være rart at betale beløbet lidt ad gangen. Dermed får du nemmere råd til det, din hest eller du selv har brug for.


Her kan du købe rideudstyr på afbetaling

Der er flere webshops, der sælger rideudstyr på afbetaling. Måske er en af dem allerede din favorit eller også kan du finde dig en ny. Fælles for alle butikkerne er, at de er eksperter i ridesport og har et stort, bredt sortiment. Du finder derfor alt fra ridetøj til sadler samt foder og legetøj til din dejlige hest.

Du kommer til den pågældende shop ved at klikke på den grønne knap.

Sådan køber du rideudstyr på afbetaling

Rideudstyr på afbetalingAfbetaling er en betalingsmetode på linje med eksempelvis Mobilepay, Paypal eller kortbetaling. Hvor det med de 3 nævnte betalingsmåder er fra din bankkonto pengene trækkes, er det med afbetaling anderledes. Her betaler kreditformidleren nemlig for dig – og du kan så vente med at betale beløbet til måneden efter. De lægger med andre ord pengene ud for dig.

Rent praktisk er det nemt at købe rideudstyr på afbetaling. Du bestiller blot de varer du har brug for, som du ellers ville have gjort. Under betalingsmetode vælger du så den type fakturabetaling, butikken tilbyder – i stedet for eksempelvis Dankort. Du vil i processen blive bedt om dit personnummer. Det skyldes, at kreditformidleren skal tjekke, om du er opført i RKI.

Er du ikke det, kan du vælge om du blot vil udskyde betalingen i 30 dage eller hellere vil dele betalingen om i mindre bidder., når du køber rideudstyr på afbetaling.