Vi kan, næsten uden at overdrive, sige, at alle varer og tjenesteydelser kan købes på afbetaling – og den populære iPhone 13 fra Apple er ingen undtagelse.

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst:

iPhone 13 er en eksklusiv smartphone, der koster mange tusinde kroner, hvis den skal købes kontant. Det er penge, som rigtig mange danske forbrugere ikke ligger inde med, og derfor er det netop så glædeligt, at der eksisterer et fænomen som afbetaling.

Køber du den eftertragtede smartphone på afbetaling, så kan du dele betalingen op, og det vil alt andet lige gøre det lettere at få det økonomiske til at hænge sammen.

 

Sådan køber du iPhone 13 på afbetaling (trin-for-trin)

iPhone 13 på afbetaling i Starlight farveiPhone 13 kan købes på kredit – på lige fod med alle andre iPhones.

Det er der intet nyt eller revolutionerende i, men har du ikke erfaring med at købe smartphones eller andre ting på kredit, så fortjener du en introduktion til muligheden.

Vi ønsker, at du får en god oplevelse med at shoppe på kredit, og derfor bringer vi her en trin-for-trin guide til at købe omtalte smartphone på kredit.

Sådan foregår det:

  1. Du besøger en af forhandlerne fra vores oversigt (vi fremhæver altid én eller flere forhandlere, hvor du kan købe omtalte produkt, i dette tilfælde iPhone 13, på kredit)
  2. Du beslutter dig for, hvilken iPhone 13 du vil have (du kan vælge mellem fire forskellige modeller – iPhone 13 samt mini, Pro og Pro Max)
  3. Læs vilkår og betingelser grundigt igennem (vær især opmærksom på faktorer som rente, gebyrer, løbetid, ÅOP m.fl.).
  4. Indtast de efterspurgte oplysninger (om dig og din økonomi) og indsend evt. dokumentation for din indtægt (det skal bruges til kreditvurderingen)
  5. Vent på, at du bliver kreditvurderet (og forhåbentlig -godkendt)
  6. Modtag din nye iPhone 13
  7. Betal de aftalte afdrag hver måned

Ovenstående lyder ikke bare simpelt. Det ér simpelt.

For at kunne købe en iPhone 13 på afbetaling er det dog et krav, at du er minimum 18 år gammel, og at du ikke er registreret i RKI. Der kan også være andre krav, hvorfor du bør læse udbyderens vilkår.

Hvordan betaler jeg de månedlige afdrag?

Køb den nye iPhone 13 på kreditDet er ikke raketvidenskab at købe ting på afbetaling og håndtere den efterfølgende tilbagebetaling.

Der er dog to muligheder i forhold til at betale de månedlige afdrag bestående af følgende:

  1. Lav en manuel overførsel hver måned (på XXX kr.) eller….
  2. Meld aftalen til Betalingsservice

Det klogeste vil uden tvivl være at benytte sidstnævnte mulighed. Når du melder aftalen til Betalingsservice, så sker der nemlig det, at dine afdrag bliver betalt helt automatisk måned efter måned. Dette fortsætter, indtil du en dag er gældfri. På den måde risikerer du ikke at glippe en betaling.

Når du køber en iPhone 13 på afbetaling, vil løbetiden typisk lyde på et sted mellem 12 og 36 måneder. Betalingen bliver altså delt op i 12-36 mindre bidder i dette tilfælde. Dermed kan du få råd til en iPhone 13, selvom din bankkonto ikke bugner med midler.

Derfor skal du overveje at købe den nye iPhone 13

iPhone 13 Blue - super godt kameraApple produktudvikler konstant og kommer fra tid til anden ud på markedet med nye produkter, herunder smartphones. Deres smartphones, kaldet iPhones, kommer altid med en masse spændende features og fordele, og det gælder naturligvis også iPhone 13.

Mangler du gode grunde til at købe iPhone 13 fra Apple? Så er du kommet til den rigtige side og det rigtige afsnit. Vi har nemlig undersøgt, hvad der gør denne smartphone fra Apple til et godt valg.

Først og fremmest er det svært at komme udenom telefonens kamera. Apple har ikke blot lavet en lille opgradering – der er tale om en bemærkelsesværdig stor opgradering. Du kan f.eks. glæde dig til at tage makrofotos, ligesom du kan se frem til at modtage en smartphone, hvis kamera tager fantastiske billeder, hvad end det er nat eller dag.

Ikke nok med, at kameraet har fået en markant opgradering, så kan du også forvente, at iPhone 13 byder på en længere batteritid og en bedre performance (telefonen er lynhurtig). Med iPhone 13 går du altså ikke ned på power.

Og når ja, så er iPhone 13 en virkelig let, elegant og stilfuld smartphone, som du stolt kan vise frem til venner og bekendte (men forvent misundelige blikke).

Finansiering af iPhone 13 uden abonnement

Er det virkelig muligt at købe iPhone 13 på faktura uden at skulle binde sig til et abonnement?

Ja, finansiering af iPhone 13 uden abonnement er faktisk en reel mulighed.

Det er korrekt, at hvis du køber telefonen hos en af de typiske teleudbydere, så forudsætter det, at du binder dig til et mobilabonnement i X måneder. Der er typisk tale om meget dyre abonnementer, og når du lægger det hele sammen, vil du typisk indse, at det kan blive et meget dyrt køb.

Er du tilfreds med dit nuværende abonnement mht. indhold og pris, så er der ingen grund til at skifte abonnementet ud – og det kan du heldigvis slippe for. Du skal blot sørge for at handle hos en forhandler, som ikke kræver, at du som en del af aftalen siger ja til at få et nyt (og typisk dyrere) mobilabonnement.

I vores oversigt vil du blive præsenteret for flere forhandlere, der ikke kræver, at du tegner et abonnement for at købe iPhone 13 på afbetaling. Disse forhandlere kan du med fordel besøge og sammenligne på kryds og tværs.

Du kan måske også slippe for at betale renter

Finansiering af iPhone 13 uden renter – ja, det lyder for godt til at være sandt, men det er faktisk ingen selvfølge, at man skal betale (høje) renter, når man køber elektronik på afbetaling. Der er godt nok tale om en kreditydelse, men mange forhandlere ønsker at yde en ekstraordinær god service – ved ikke at opkræve renter. Til gengæld er det ikke usædvanligt, at der opkræves gebyrer.

Renter eller ej, så bør du regne på, hvad det koster at købe en iPhone 13 på kredit. Det kan være gratis, men det er det sjældent, så vær lige opmærksom. Og hvis du ikke er helt sikker på, at du gør det rigtige, så sov på din beslutning.

Videoanmeldelse/review af iPhone 13

Få en kredit du kan bruge til hvad som helst: